På lager

Vesta Add-On Eksplosionsbur

15.740,00  DKK 12.592,00  DKK

- Tilføjelse til FireWare Vesta Brandslukningstræner
- Til at demonstrere den effekt, en brand kan have med en lille aerosol
- Designet til aerosoler på 75 ml eller derunder
- Designet til aerosoler uden kugle
- Leveres i en praktisk plastkasse til transport (60 x 40 x 44 cm)

Varenummer
049-012-038
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Vesta Add-On Eksplosionsbur

Add-on Eksplosionsburet er en tilføjelse til FireWare Vesta Brandslukningstræner. Eksplosionsburet kan nemt fastgøres til brandslukningstræneren. Brug det til at vise dine studerende, hvordan en lille aerosol reagerer på en brand. Advar dine studerende om, at der vil være en stor brændende flamme!

 

Dette er ikke en leg

Det er vigtigt at tage passende sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger dette eksplosionsbur. Sørg for, at der ikke er nogen antændelige genstande i nærheden, og at der er en brandslukker klar til brug. Eleverne skal sætte deres beskyttelsesbriller på og sørge for, at de er i sikker afstand.

Fjern al overflødig plast fra aerosolen, og anbring den nedad i denne støddæmper. Bemærk: Brug kun aerosoler uden kugle. Kuglen kan provokere farlige situationer. Det er vigtigt, at en professionel, der forstår risikoen for en eksploderende aerosol, aktiverer Vestaen.

 

Høj eksplosion

En kraftig eksplosion følger tændingen af ​​Vesta inden for få sekunder. Den hurtige eksplosion demonstrerer risikoen for sprøjtedåser for studerende. Tænk at sådan en lille aerosol kan have så store konsekvenser! Aerosolen kan let udskiftes efter demonstrationen. Vær forsigtig: Både Vesta og eksplosionskassen er varme. Sørg for at have på brandsikrede handsker.

Add-on Eksplosionsbur er højst designet til 75 ml aerosoleksplosioner. For eksempel en lille dåse hårspray eller deodorant. Denne Add-on leveres i en praktisk plastkasse (60 x 40 x 44 cm), der indeholder Add-on og produktvejledning.

 

Se videoen

Specifikationer
Leverandør varenr.049-012-038
BrandFireWare