Advanced Surgical Skills Packages
Sortiment

Advanced Surgical Skills Packages

Advanced Surgical Skills Packages

Introduktion til verdens første hyperrealistiske åbne kirurgisimulator designet af kirurger til kirurger til undervisning af kirurger.

På lager

ASSP
Detaljer

Designet af kirurger, til kirurger, til at lære kirurger, abdominal og thorax ASSP'er falder ned i den patenterede Cut Suit® menneskelige bærede kirurgiske simulator (Cut Suit sælges separat)

Produceret af Strategic Operations, Inc., er Cut Suit & ASSP-kombinationen verdens eneste Hyper-Realistic® open-operation-simulator.

ASSP'er replikerer forskellige traume- og patologiscenarier, så realistiske, at deltagerne villigt suspenderer deres vantro, at de ikke arbejder på en rigtig person. Og i modsætning til at udføre kirurgi på en rigtig person kan time-out tages til instruktion og uddannelse og derefter genstartes.

Fejl kunne begås og føres til et punkt, hvor ægte læring om, hvordan man kan komme sig efter fejlen, kan opleves sikkert. Systemet kunne sættes på pause, nulstilles, startes forfra og stoppes for at blive analyseret og gennemgået for erfaringer.

Siden slutningen af ​​"se en, gør en, undervis en" æra af "Halstead-metoden" har læger i træning haft betydeligt mindre praktisk erfaring, hvor de har fået lov til at træffe beslutninger og være ansvarlige for konsekvenserne af disse beslutninger. Cut Suit & ASSP giver mulighed for den oplevelse.

Udover forbedring af individuelle kirurgiske færdigheder og beslutningstagning forbedrer Cut Suit-simulatoren kirurgisk teamtræning, ligesom flysimulatorer forbedrer Crew Resource Management i flyindustrien.

Nuværende traumakonfigurationer er tilgængelige (se nedenfor), og flere er under udvikling. Patologier og brugerdefinerede applikationer er også tilgængelige.

ASSP'er lejes og sendes i returnerede sager, komplet med instruktioner, kirurgisk blod og andre komponenter. Kunden behøver ikke reparere-send kun ASSP tilbage i den forudbetalte container i portoen. Kunden skal eje eller leje en Cut Suit for at bruge ASSP.

 

Nuværende konfigurationer
 
Produkt #: ASSP-BN
Godartet
 Produkt #: ASSP-LVSPILBW
Skadet Lever- Skadet Milt- Skadet Iliac- Skadet Bowel
Produkt #: ASSP-LN
Skadet Lunge
 Produkt #: ASSP-ILBW
Skadet Iliac- Skadet Tarm
Produkt #: ASSP-LVBW
Skadet Lever- Skadet Tarm
 Produkt #: ASSP-SPBW
Skadet Milt- Skadet Tarm
Produkt #: ASSP-LVSPBW
Skadet Lever- Skadet Milt - Skadet Tarm
 Produkt #: ASSP-SPILBW
Skadet Milt- Skadet Iliac- Skadet Tarm
Produkt #: ASSP-LVILBW
Skadet Lever- Skadet Iliac- Skadet Tarm
 Produkt #: ASSP-SPAOBW
Skadet Milt- Skadet Aorta- Skadet Tarm
Flere oplysninger
Vægt (kilo)3.0000
ProducentStrategic Operations
Dokumentation