På lager

Afrevet Lår Hud

1.447,50  DKK 1.158,00  DKK

Det realistiske hudlignende silikoneærme med afrevet lårhud fra MedicFX er en imponerende special effects-rekvisition, der er designet til at skabe autentiske sår- og skadeseffekter i filmproduktioner, teaterforestillinger eller special events. Dette alsidige ærme kan anvendes på skuespillere eller mannequiner og tilpasses til forskellige scenarier.

Påføring af ærmet er enkelt, hvor det placeres direkte på skuespilleren eller mannequinen. Ærmets kanter kan nemt skjules under tøj eller bandager for at opnå en mere sømløs integration med resten af scenen. Hvis nødvendigt, kan kanterne også blendes væk ved brug af FX Silicone eller FX GEL for en endnu mere realistisk effekt.

For at tilføje ekstra detaljer kan et blodrør indsættes i såret og fastgøres til en blodpumpe. Blå mærker kan også påføres med et "bruisewheel" og nemt fjernes fra både hud og silikone efter brug.

MedicFX-ærmet kan tilpasses til forskellige hudfarver og kan endda have blodlinjer, hvis det ønskes (tilkøb). Dette giver mulighed for en endnu mere præcis og overbevisende visualisering af skader.

Varenummer
MT025
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Afrevet Lår Hud til undervisning og simulation

Realistisk hudlignende silikone ærme med afrevet lår hud. Mange af vores ærmer kan bruges forskellige steder på kroppen eller på mannequiner så de passer til mange scenarier.

Vedligeholdelse, reparation og rengøring af ærmet er enkelt. Silikonedelen kan vaskes med varmt vand og lufttørres eller forsigtigt tørres af med et håndklæde. Stofunderlaget kan vaskes i varmt sæbevand og tørres fladt. Hvis silikonen bliver lidt skinnende efter gentagen brug, kan problemet løses ved at påføre babypulver.

Vær opmærksom på, at alle vores ærmer er håndlavede, hvilket kan medføre små ufuldkommenheder og variationer i forhold til billedet på hjemmesiden. Dette sikrer dog, at hvert ærme er unikt og har sin egen autentiske karakter.

Opbevar dette produkt rent og tørt i et mørkt og køligt miljø for at sikre dets langvarige holdbarhed.

Skab imponerende realistiske sår- og skadeseffekter med det hudlignende silikoneærme fra MedicFX. Uanset om det er til film, teater eller special events, er dette ærme et uundværligt værktøj for professionelle makeup-artister, scenografer og special effects-entusiaster.

  

Sådan bruges MedicFX-ærmer:

- Påfør ærmet på skuespilleren eller mannequinen. Du kan skjule kanterne med tøj eller bandage, afhængigt af scenariet.

- Kanter kan også blendes væk med FX Silicone eller FX GEL.

- Et blodrør kan indsættes i såret, tapes på ryggen og fastgøres til en blodpumpe. Blå mærker kan påføres med et "bruisewheel" og kan efterfølgende let fjernes fra huden og silikonen.

- Dette ærme kan tilpasses forskellige hudfarver. Der kan indsættes blodlinjer hvis ønsket (tilkøb). 

 

Vedligeholdelses-, reparations- og rengøringsinstruktioner:

- Silikone er meget holdbar og er indlejret i mesh, dette er for at forhindre at der rives.

- Stræk ikke maskesiderne, da dette kan svække meshen omkring velcroen.

- Silikonedelen kan vaskes med varmt vand og lufttørres eller kan forsigtigt klappes tørt med et håndklæde.

- Stofunderlaget kan vaskes i varmt sæbevand og tørres fladt.

- Ved meget brug kan silikonen blive lidt skinnende, dette kan afhjælpes ved at anvende fx babypulver.

- Opbevar dette produkt rent og tørt i et mørkt og køligt miljø.

 

Alle vores ærmer er håndlavede og kan have små ufuldkommenheder og små variationer ift. billedet på hjemmesiden. 

Specifikationer
Leverandør varenr.MT025
Mål20 cm bred x 20 cm høj
BrandMedicFX