Ambu Akuttaske Large
Sortiment

Ambu Akuttaske Large

Ambu Akuttaske Large

Opbevar din virksomheds redningsudstyr det samme sted, så du altid er forberedt på det utænkelige. Ambu akuttaske large er en rummelig og alsidig redningstaske til brug i alle brancher, hvor der kan være behov for et øget beredskab i tilfælde af personskader og krisesituationer.

På lager

59890
2.900,00 kr Ekskl. moms 3.625,00 kr Inkl. moms
Detaljer

Ambu Akuttaske Large (uden indhold)

Akuttasken til nødbehandling er produceret af danske Ambu. Ambu Akuttaske Large er udviklet til brug i redningstjenesten.

Akuttasken har en forstærket bund, robuste lynlåse og forstærkede syninger. De anatomisk korrekte bæreseler gør akuttasken bekvem, selv over længere distancer (til kortere strækninger kan håndtagene for oven og på siden bruges). Refleksstriberne gør tasken synlig selv i mørke.

Rumadskilleren mellem bund og overdel er udstyret med gennemsigtige rum samt diverse stropper. Dette giver et godt overblik, så man undgår at skulle lede efter tingene. Rumadskilleren kan fastgøres til bunden ved hjælp af en lynlås.

Den er let at rengøre, da den er lavet af det vandtætte complan materiale (PVC-belagt Cordura). Bånd og remme består af polypropylen.

Mål: 600 x 460 x 330 mm

Bemærk: Kan leveres med skræddersyet indhold, der passer til de individuelle behov.

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.0000
Mål600 x 460 x 330 mm
ProducentAmbu
Manufacturer sku000059890