På lager

Ambu Baby iQF

4.375,00  DKK 3.500,00  DKK

Træn iQF og forbedr dine færdigheder for livet med vores innovative træningsudstyr. Vores iQF-app og tilhørende træningsdukke giver dig mulighed for at visualisere og perfektionere kompressionsdybde og ventilationsmængde i fingerspidserne. Med Bluetooth-forbindelse mellem instruktøren og træneren får du en interaktiv træningsoplevelse.

Vores system giver dig detaljeret visualisering af ventilation og udånding gennem næsen. Du kan også opnå præcis hovedmobilitet og luftvejsafstand for korrekt positionering. Med det hygiejniske Ambu-system eliminerer vi risikoen for krydsinfektioner under træningen. Du kan endda simulere luftvejsobstruktion for en realistisk træningsoplevelse.

iQF er et træningsværktøj, der fungerer for livet. Vores app indeholder datadrevne oplysninger og præcise målinger af vigtige CPR-parametre. Instruktører kan hjælpe eleverne med at udføre perfekt HLR, samtidig med at de nyder spil og konkurrence.

Vi har fokuseret på realistisk ventilation og bruger et unikt hygiejnisk system fra Ambu for at sikre autentiske træningsforhold. Med vores træningsdukke kan eleverne opleve åbningen af en realistisk luftvej, når hovedet bevæges korrekt til sniffepositionen. Brachialpulsen tilføjer yderligere realisme til træningen. Vi har også integreret visuel kontrol af maveventilation for ekstra nøjagtighed. Vores træningsdukke har en feedbackindikator, der overvåger kompressionsdybden og ventilationsmængden.

Specifikationer:

  • Tilgængelige iQF-apps: Instructor iQF og Trainee iQF
  • Mulighed for at tilslutte op til 6 træningsdukker
  • Applikationer tilgængelige til både Android og iOS
  • Bluetooth-tilslutning mellem træningsdukke og enhed
  • Kompatibel med Google Play Store og Apple App Store

 

Varenummer
A256003000
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Ambu Baby iQF simulationsdukke til bls og als

 

Træn iQF, træn for livet

Visualisering i detaljer af kompressionsdybden og den korrekte ventilationsmængde i fingerspidserne med Instructor og Trainee iQF App. Tilsluttet via Bluetooth.

- Ventilationen kan ses og udåndingen gennem næsen kan ses og høres
- Hovedmobilitet og forlængelse sikrer nøjagtig positionering og luftvejsafstand
- Ambu hygiejniske system eliminerer risikoen for krydsinfektioner
- Luftvejsobstruktion kan aktiveres via en kontakt
- Realismen i brachialpulsen tillader præcis og fuldstændig undervisning

 

iQF, træning der fungerer for livet

IQF Integrated Quality Feedback. Hjælper sundhedsinstruktører med at træne. IQF-applikationen indeholder datadrevet information og nøjagtige målinger af relevante CPR-parametre.
Hjælp dine elever med at udføre perfekt HLR, mens de nyder spil og konkurrerer med hinanden.

 

Realistisk ventilation og Ambu hygiejnisk system

Eleverne vil mærke, hvordan en realistisk luftvej åbner, når hovedet flyttes korrekt til sniffepositionen. Instruktøren kan simulere obstruktion af luftvejene via et tænd/sluk -dias. Ambu Baby har yderligere funktioner såsom en realistisk brachialpuls for at give præcis træning. Maveventilation kan yderligere kontrolleres visuelt. Desuden forhindrer det unikke hygiejniske system krydskontaminering. Derudover kan den korrekte kompressionsdybde og den nødvendige ventilationsmængde overvåges af feedbackindikatoren på træningsdukken.

 

Specifikationer

- To tilgængelige iQF -apps: Instructor iQF og Trainee iQF
- Op til 6 træningsdukker kan tilsluttes
- Applikationer er tilgængelige til Android og iOS
- iOS er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Cisco i USA og andre lande.
- Til download i Google Play Store og Apple App Store
- Android og Google Play Store er varemærker tilhørende Google LLC. Apple og App Store er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande og regioner.
- Tilslut træningsdukken og enheden via Bluetooth
- Bluetooth er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, inc.

 

Video 

Specifikationer
Leverandør varenr.A256003000
BrandAivia