På lager

Apollo LED CO2 Trænings Brandslukker 2 L

11.250,00  DKK 9.000,00  DKK

- Lær at slukke en brand uden behov for ild, vand, skum eller pulver.
- Forbered eleverne på realistiske situationer i ethvert træningsscenarie.
- Brug Apollo LED præcis som en almindelig CO2-brandslukker.
- Indbyggede lydeffekter af en sputterende CO2-slukker.
- Den virtuelle tank tømmes gradvist, mens den bruges.
- Leveres med klistermærker på hollandsk, engelsk, fransk og tysk.
- Fås også med en trykknap og håndtag.

Varenummer
025-100-013
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Apollo LED CO2 Trænings Brandslukker 2 L

 

Simuler en CO2-brandslukker øvelse ved hjælp af LED-belysning

Hvis du ønsker at dine studerende skal få erfaring med brandslukningsteknikker ved hjælp af en CO2-slukker, så er Apollo LED CO2 Practice Extinguisher 2 L den perfekte LED-baserede simuleringsslukker. Denne trænings brandslukker kan bruges, når man træner folk til at slukke brande, der bryder ud i elektronisk udstyr. Apollo LED CO2 er lille, men har vægt og føles som en ægte brandslukker.

 

Øv kuldioxid brandslukning

Aktiver Apollo LED CO2 ved hjælp af tænd/sluk-knappen, der er placeret øverst på apparatet, hvorefter den studerende kan betjene Apollo LED brandslukkeren ligesom en almindeligt CO2-slukker. Den studerende fjerner sikkerhedsnålen, og så snart håndtaget er klemt, kopierer slukkeren lyden af ​​en ægte brandslukker, og der udsendes et blåt LED-lys fra dysen, så instruktøren kan lære eleven at fokusere slukningsmidlet. En yderligere dimension kan tilføjes til scenariet ved hjælp af fx Uddannelseskasse Kunstig Ildebrand.

Tanken tømmes gradvist, mens den er i brug. Tankniveauet vises ved hjælp af 4 LED-lys. Brandslukkeren kan fungere i cirka 30 sekunder på en fuld tank, og når den er næsten tom, gentager slukkeren lyden fra et sputterende slukningsapparat. Apollo LED CO2 Practice Extinguisher har et kraftfuldt batteri, der kan genoplades ved hjælp af det medfølgende mikro-USB-kabel.

 

Øv dig i at slukke med CO2 uden en ægte brand

Kuldioxid brandslukkere er egnede til slukning af ild, der bryder ud i elektriske apparater, hvilket gør Apollo LED CO2 2 L til det perfekte værktøj, når man lærer studerende at slukke brande i serverrum eller datacentre. Ligesom en ægte CO2-brandslukker efterlader Apollo LED Practice brandslukker intet vand, skum eller pulverrester. Det betyder, at studerende hurtigt kan bytte plads - en attraktiv og risikofri introduktion til bekæmpelse af brand!

Hvis du har brug for at øve dig med at bruge andre betjeningsmekanismer, er FireWare Apollo LED Practice Extinguisher også tilgængelig som et trænings brandslukningsapparat med håndtag eller knap.

 

Vurdér slukkeevner eksternt

Det kan også være en god ide at undervise brandslukningsteknikker på afstand, f.eks. mens COVID-19-pandemien raser. Takket være Apollo LED Practice Extinguisher kan du blot fortsætte med dine kurser. Ved hjælp af en videokonference platform, såsom Zoom eller Microsoft Teams, kan instruktøren dele en skærm. Bare vis en video af for eksempel en begyndende brand, og eleven kan simulere brandslukningen på skærmen fra et fjerntliggende sted. Ved hjælp af Apollo LED kan den studerende derefter demonstrere, om han eller hun er i stand til at udføre den nødvendige brandslukning.

Instruktøren kan se på et webcam og give feedback. Fordi slukkeren kan 'genpåfyldes' med et tryk på en knap, kan scenariet nemt gentages flere gange.

 

Gentag øvelser med skum, vand eller luft

Hvis du vil udføre realistiske øvelser ved hjælp af skum, vand eller luft, skal du bruge Neptune CO2 Practice extinguisher med håndtag eller knap. Trænings brandslukkerne kan genpåfyldes ved hjælp af Neptune Påfyldningsenhed, så øvelser med slukningsmidler kan gentages flere gange.

 

Se videoen

Specifikationer
Leverandør varenr.025-100-013
Mål2 L
BrandFireWare