På lager

Apollo LED Skum Trænings Brandslukker 6 L med håndtag

11.250,00  DKK 9.000,00  DKK

- Lær at slukke en brand uden behov for ild, vand, skum eller pulver.
- Forbered eleverne på realistiske situationer i ethvert træningsscenarie.
- Brug Apollo LED præcis som en almindelig brandslukker.
- Indbyggede lydeffekter af en sputterende slukker.
- Den virtuelle tank tømmes gradvist, mens den bruges.
- Leveres med klistermærker på hollandsk, engelsk, fransk og tysk.
- Fås også med knap eller CO2.

Varenummer
025-100-038
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Apollo LED Skum Trænings Brandslukker 6 L med håndtag

 

Lær at slukke en brand i omgivelser fri for ild, vand, skum eller pulver

Takket være Apollo LED Practice Foam Extinguisher Squeeze Handle 6 L, kan de studerende lære at håndtere en begyndende brand i ethvert miljø. Der er tidspunkter, hvor man ikke kan øve sig i at slukke ægte brande på bestemte steder. Apollo LED Practice Foam Extinguisher udsender et kraftigt LED-lys, der gør det muligt for studerende at praktisere sikker brug af brandslukkere korrekt, og hvordan man kan handle i tilfælde af brand. Trænings brandslukkeren vejer det samme som en ægte, hvilket betyder, at studerende konfronteres med en realistisk oplevelse.

 

LED skum trænings brandslukningsapparat med håndtag

Instruktøren aktiverer Apollo Practice Foam Extinguisher ved hjælp af en knap placeret på toppen af ​​enheden, og brandslukkeren betjenes ved hjælp af klemme-håndtaget, ligesom en almindeligt brandslukker. Den studerende fjerner sikkerhedsnålen, og så snart håndtaget er klemt, udsender enheden en lyd præcis som en brandslukker, der er i brug, og der udsendes et blåt LED-lys fra dysen. Dette gør det muligt for instruktøren at uddanne eleverne i, hvordan man kan fokusere slukningsmidlet. Opret en realistisk simulering på ethvert sted sammen med andre enheder, såsom Uddannelseskasse Kunstig Ildebrand. Flammeeffekterne kan slukkes, når en studerende har lært at slukke branden korrekt, eller den kan spredes lidt længere, hvis den ikke blev slukket korrekt, eller eleven tog for lang tid.

Den virtuelle tank tømmes gradvist, mens ilden slukkes - niveauet kan ses af de fire LED-lys oven på praksisslukkeren. En fuld tank tømmes på cirka 30 sekunder, og når den først er tom, slukker slukkemaskinen. Apollo LED har et kraftigt batteri, der kan genoplades ved hjælp af det medfølgende mikro-USB-kabel.

 

Et rent trænings område

Nogle gange er det bedre ikke at bruge et slukningsmiddel, f.eks. når man træner i medicinske faciliteter såsom hospitaler. Apollo LED Practice Foam Extinguisher giver studerende mulighed for at lære alle de korrekte procedurer, de skulle følge i en virkelig situation, men uden rodet. Det skyldes, at Apollo LED ikke frigiver skum, pulver eller vand, og at de ikke skader et skrøbeligt miljø. Når du bruger Apollo LED holder du området rent, og det betyder, at på en enkelt dag kan et stort antal mennesker trænes i at slukke brande.

Hvis du har brug for at øve dig på at bruge andre betjeningsmekanismer, er FireWare Apollo LED Practice Foam Extinguisher også tilgængelig med en knap og med CO2.

 

Vurdér brandsluknings færdigheder eksternt

Som træner vil der være tidspunkter, hvor du ønsker at teste brandsluknings færdigheder eksternt, måske på grund af social afstand. Det er nemt at gøre med Apollo LED Practice Foam Extinguisher - træneren kan dele en skærm ved hjælp af videokonferencesoftware som Zoom eller Microsoft Teams. Skærmen kan vise en video af en brand, så den studerende kan simulere at slukke ilden på skærmen fra et fjerntliggende sted, og ved hjælp af Apollo LED kan studenten derefter demonstrere, om han eller hun er i stand til at udføre den nødvendige brandslukning.

Instruktøren kan se proceduren på webcam og give feedback. Fordi slukkeren kan 'genpåfyldes' med et tryk på en knap, kan scenariet gentages flere gange.

 

Gentag øvelser med andre slukningsmidler

Hvis du vil udføre realistiske øvelser ved hjælp af skum, vand eller luft, skal du bruge Neptune CO2 Practice extinguisher med håndtag eller knap. Trænings brandslukkerne kan genpåfyldes ved hjælp af Neptune Påfyldningsenhed, så øvelser med slukningsmidler kan gentages flere gange.

 

Se videoen

Specifikationer
Leverandør varenr.025-100-038
Mål6 L
BrandFireWare