På lager

Apollo LED Skum Trænings Brandslukker 6 L med knap

11.250,00  DKK 9.000,00  DKK

- Lær at slukke en brand uden behov for ild, vand, skum eller pulver.
- Forbered eleverne på realistiske situationer i ethvert træningsscenarie.
- Brug Apollo LED præcis som en almindelig brandslukker.
- Indbyggede lydeffekter af en sputterende slukker.
- Den virtuelle tank tømmes gradvist, mens den bruges.
- Leveres med klistermærker på hollandsk, engelsk, fransk og tysk.
- Fås også med håndtag eller CO2.

Varenummer
025-100-042
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Apollo LED Skum Trænings Brandslukker 6 L med knap

 

Træn elever effektivt i at slukke brande uden behov for ild, vand, skum eller pulver

Brug Apollo LED Skum Trænings Brandslukker 6 L til at lære eleverne de rigtige teknikker til slukning af brande. Da slukningssprayen simuleres ved hjælp af LED-belysning, kan du øve dig på steder, hvor det normalt ville være umuligt eller vanskeligt at gøre det, eller hvor vand, skum eller pulver ikke kan bruges. Trænings brandslukkeren vejer det samme som en ægte brandslukker, hvilket betyder, at eleverne håndterer den på samme måde som de ville håndtere en ægte brandslukker.

 

LED Skum Trænings brandslukker med knap

Instruktøren aktiverer Apollo LED Skum Trænings Brandslukker ved at trykke på en knap placeret på toppen. Trænings brandslukkeren fungerer nøjagtigt som en almindelig knapbetjent brandslukker og kan nu overleveres til eleven.

Inden eleven kan aktivere den, skal sikkerhedstappen fjernes fra slukkeren, hvorefter håndtaget kan betjenes, så snart knappen trykkes ned. Når håndtaget er klemt, kopierer brandslukkeren lyden af ​​en ægte brandslukker. Et kraftigt blåt LED-lys udsendes også fra dysen, hvilket giver instruktøren mulighed for at lære eleven at fokusere slukningsmidlet. En yderligere dimension kan føjes til øvelsen ved hjælp af Phoenix Silkflame eller Uddannelseskasse Kunstig Ildebrand.

Apollo LED Practice Foam Extinguisher har en virtuel tank, der gradvist tømmes, mens den er i brug. Tankniveauet vises ved hjælp af 4 LED-lys. Brandslukkeren kan køre i et halvt minut på en fuld tank, og når det næsten er tomt, kopierer brandslukkeren lyden fra en sputterende brandslukker. Apollo LED er batteridrevet og kan genoplades ved hjælp af det medfølgende mikro-USB-kabel.

 

Lær brandslukning uden ild, vand, skum eller pulver

Der er tidspunkter, hvor en ægte brand ikke kan bruges i et træningsområde, f.eks. i en skolebygning eller museum. Det er her Apollo LED Skum Trænings Brandslukker er den perfekte løsning, og på en enkelt dag kan et stort antal mennesker trænes i slukningsteknikker uden de tilknyttede risici ved brand. Apollo LED-slukkeren skaber ikke rod, og den næste studerende kan hurtigt tage sin tur.

Hvis du har brug for at øve dig på at bruge andre betjeningsmekanismer, er FireWare Apollo LED Skum Trænings Brandslukker også tilgængelig med et håndtag eller med CO2.

 

Lær brandslukningsteknikker eksternt

Det kan også være en god ide at undervise i brandslukningsteknikker på afstand, f.eks. i denne periode med COVID-19 pandemien. Takket være Apollo LED Practice Foam Extinguisher kan du blot fortsætte med dine kurser. Ved hjælp af en videokonferenceplatform, såsom Zoom eller Microsoft Teams, kan instruktøren dele en skærm. Bare vis en video af en lille brand, og eleven kan 'slukke' skærmen ved hjælp af Apollo LED Practice Foam Extinguisher, der demonstrerer, hvilke slukkeevner den studerende har. Instruktøren kan se på et webcam og give feedback. Skumslukningsapparatet genoplades hurtigt til næste brug.

  

Gentag øvelser med skum, vand eller luft

Hvis du vil udføre realistiske øvelser ved hjælp af skum, vand eller luft, skal du bruge Neptune CO2 Practice extinguisher med håndtag eller knap. Trænings brandslukkerne kan genpåfyldes ved hjælp af Neptune Påfyldningsenhed, så øvelser med slukningsmidler kan gentages flere gange.

 

Se videoen

Specifikationer
Leverandør varenr.025-100-042
Mål6 L
BrandFireWare