Aria
Sortiment

Aria

Aria

Forbered eleverne til at levere pædiatrisk pleje med tillid

På lager

PED
Detaljer

Fra pædiatrisk vurdering til udførelse af kliniske færdigheder understøtter CAE Aria sundhedsuddannelse for pædiatriske patienter og avancerede uddannelseskrav til PALS-, PEARS- og APLS-certificeringer.

CAE Aria er en pædiatrisk patientsimulator, der repræsenterer et seks år gammelt barn og tilbyder en bred vifte af pædiatriske træningsscenarier. CAE Arias avancerede luftvej, neurologiske egenskaber og aktivt blødningssystem muliggør træning i akut pædiatrisk pleje. Fra vurdering til at udføre vigtige kliniske færdigheder kan klinikere udvikle kritiske beslutningsprocedurer og lære i et risikofrit miljø. CAE Aria leverer særpræg for at forberede eleverne til at tage sig af pædiatriske patienter.

Nøglefunktioner:

  • Stern gnidning
  • Blødningsmoduler
  • Yderligere IV / IM / IO-websteder
  • Substernale tilbagetrækninger
  • Gastrostomirør
  • Administrering af suppositorier

Med 10 vigtige pædiatriske simulerede kliniske oplevelser kan sundhedspersonale få den nødvendige færdighed til at reagere med tillid. For at illustrere tegn på forskellige følelsesmæssige tilstande og forhold præsenterer CAE Aria mere end 60 vokale udtryk og lyde (dvs. forvirring, angst, stress, smerte) for at hjælpe sundhedspersonale med at vurdere verbale og ikke-verbale signaler.

 

Byg dygtighed uden risiko

CAE Arias avancerede lungemekanik og aktive blødningssystem giver mulighed for træning i virkelige pædiatriske plejescenarier (fra vurdering til udførelse af grundlæggende kliniske færdigheder) såsom luftvejs- og ventilationsstyring og hjerte-genoplivning.

CAE Aria inkluderer alt hvad du behøver for at komme i gang og fås i tre konfigurationer:

BaseLiveAdvanced
Tristate eyesSymEyesSymEyes
Gender conversion kitGender conversion kitGender conversion kit
Manual Carotid PulsesTabletCyanosis
Head Tilt/Chin Lift/Jaw ThrustSpontaneous Chest ExcursionVariable Bronchial Resistance
-10 SCEs10 SCEs
--SymDefib
Flere oplysninger
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuPED
Dokumentation