AURiS Simulation Stethoscope for Auscultation Training
Sortiment

AURiS Simulation Stethoscope for Auscultation Training

AURiS Simulation Stethoscope for Auscultation Training

AURiS er et simuleringsstetoskop til realistisk auskultationstræning. Den fungerer som en hybridsimulator og kan bruges med både en standardiseret patient og en dukke.

På lager

1022744
Detaljer

Lydbiblioteket styres eksternt inde i AURiS-programmet for auskultationstræning. AURiS bruger avanceret sensorteknologi parret med lydbiblioteket i appen, der inkluderer hjerte-, lunge-, tarm- og bruit-lyde i en brugervenlig instruktørgrænseflade.

AURiS træningsstetoskop spiller kun de valgte lyde, når de placeres på en krop. Når den placeres på en krop, aktiverer en sensor den lydfil, der er valgt af instruktøren, og den studerende hører øjeblikkeligt lyden gennem træningsstetoskopet.

Instruktører betjener AURiS-softwaren ved at forbinde stetoskopet til en mobilenhed (iOS) via Bluetooth. Opsætningen udføres ved blot at parre appen med AURiS, som derefter automatisk kalibrerer stetoskopet. Stetoskopet er trådløst og modtager lyde i en rækkevidde på op til 10 meter (30 fod).

Med den brugervenlige instruktørgrænseflade kan AURiS bruges på dukker og standardiserede patienter for at øge simulationsfideliteten. Systemet leveres pakket med træningsstetoskopet, der skal parres med AURiS-appen, inklusive flere hjerte-, lunge- og tarmlyde.

AURiS Auscultation-træningsfunktioner:
Simulerer et ægte stetoskop
Trådløs forbindelse
Auscultation Training App
22 hjerte- og 13 lungelyde
Bruits og tarm lyde
Opret patientscenarier med lethed
Føj lyde til filen
Juster lydstyrken eksternt
Justerbare indstillinger
Fungerer med iOS

Leveringsindhold:
AURiS træningsstetoskopsimulator
AURiS opbevaringspose

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.4630
Producent3B Scientific
Manufacturer skuH-AURIS