På lager

Baby Angel Libby Præmatur

10.818,75  DKK 8.655,00  DKK

Baby Angel Libby er 32 ugers graviditet og er vores realistiske dødfødsels træningsdukke.

Varenummer
MO815
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Baby Angel Libby er 32 ugers gravidtet og er vores realistiske dødfødsels træningsdukke.

Angel Libby er beregnet til at blive brugt til træning i fødselsscenarier og jordemoderfødsler, men kan også bruges til at uddanne alle i pleje og håndtering af en nylig død (ca. 6-8 timer). Angel Libbys kropsholdning og tonus tyder på fraværet af muskeltonus og føles realistisk, når den bliver håndteret.

Hendes hud er håndmalet med særlig vægt på de tidlige tegn på maceration, med hudglidning og bullae (hudbobler) til stede. Der er også områder med afskalning (hudafskalning), og læberne er en dyb rød farve.

Angel Libby kan pakkes og ventileres med synlig brystløft og er designet til adskillige obstetriske og jordemodersimuleringsscenarier.

Angel Libby kan også bruges som et værktøj, når man designer sensitivitetstræning omkring kulturel og psykologisk støtte af forældrene under dødfødselsoplevelsen.

Angel Libby er lavet med høj kvalitets silikone og har et realistisk udseende og følelse. Hun har øjenvipper og hendes hudfarve tyder på en 6-8 timers føtal død med blide antydninger af blå mærker fra fødslen. Hun kan bestilles med eller uden blødt hår.

 


Inkluderet er:

- Angel Libby træningsdukke
- Bodysuit, blød vikle og hat.
- Plejesæt bestående af shampoo og babypudder
- Praktisk bæretaske.

 

Mulighed:

Denne baby kan bestilles med ydre fødselsdefekter, der kunne være forårsaget under fødslen.

 

Forberedelsesvejledning:

Smør baby under fødslen; brug hårbalsam, sæbevand eller personligt glidecreme.

 


Plejevejledning:

- Behandl venligst baby, som du ville gøre en rigtig baby.
- Træk IKKE i arme eller ben. Vær ekstra skånsom med hår og øjenvipper.
- Opbevar barnet ude af direkte sollys og i et køligt, tørt miljø.
- Angel Libby kan vaskes med shampoo inkluderet i sættet, men undgå indføring af vand i munden og lungerne, da dette kan beskadige dukken. Tør Angel Libby grundigt og pudre med babypudder.
-  Da silikone er et oliebaseret produkt, kan det med tiden udvikle en skinnende hinde på huden. Tør alle olieagtige rester af med isopropylalkohol. Tør med en hårtørrer. Brug det medfølgende babypudder og børst dette over de skinnende områder. Undgå at få pudder på øjne og læber, da det kan sløve den skinnende finish på disse overflader.
- Vernix på kroppen kan ikke fjernes.
- I sjældne tilfælde, når der opstår skader, kan dette afhjælpes med MedicFX Silicone Repair kit. (Ikke inkluderet)

 

Garanti:

MEDICFX garanterer, at de leverede produkter vil være af god kvalitet og rimeligt egnet til det eller de formål, der er nævnt i beskrivelserne. Alle produkter, der er defekte eller beskadigede, skal anmeldes, med foto af skaden, inden for en uge efter modtagelse af produkterne. Hvis skaden eller fejlen skyldes fabrikation, kan det defekte produkt returneres og repareres, erstattes eller refunderes. MEDICFX tilbyder 6 måneders garanti på silikonedelene på din model. Ved normal, skånsom brug bør der ikke forekomme rifter eller rifter. Der er ingen garanti på hårarbejde.

Specifikationer
BrandMedicFX
Vægt1,44 kg
MålLængde 42 cm, Hovedomfang 24 cm