Blast Trousers

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Blastbukserne bruges sammen med Strategic Operations, Inc. (STOPS) Blood Pumping System (BPS) i hyperrealistiske scenarier.

Varenummer
IBT
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Blastbukserne simulerer eksplosionsskader, der starter over knæene, der er omkredsen og fortsætter lige under flåden-med et livlignende udseende og fornemmelse. Såret er over enhver effektiv turnéplacering og skal behandles ved at spænde beholderen eller pakke såret (der kan rumme op til to ruller gasbind) og anvende direkte tryk.

Ved hjælp af BPS er disse bukser i stand til at udbløde tre liter blod på godt to minutter. Ukontrolleret blødning er nummer et bekymring for patientens overlevelsesevne på skadestedet. Mange af disse dødsfald forhindres ved hurtig anvendelse af en turné. Der er dog mange gange, hvor en tourniquet ikke kan påføres eller kan være ineffektiv til at kontrollere livstruende blødning.

Et af de sværeste sår at behandle på slagmarken er en ukontrolleret blødning fra en lyskeskade. Blastbukserne vil bygge bro over dette træningsgab. Blastbukserne blev udviklet til at kopiere en livstruende blødning til lyskeområdet. Dette er det mest realistiske simuleringssystem til at træne læger, korpsfolk og andre første respondenter til behandling af en inguinal blødning.

Specifikationer
Price0,00 DKK