Blast Trousers
Sortiment

Blast Trousers

Blast Trousers

Blastbukserne bruges sammen med Strategic Operations, Inc. (STOPS) Blood Pumping System (BPS) i hyperrealistiske scenarier.

På lager

IBT
Detaljer

Blastbukserne simulerer eksplosionsskader, der starter over knæene, der er omkredsen og fortsætter lige under flåden-med et livlignende udseende og fornemmelse. Såret er over enhver effektiv turnéplacering og skal behandles ved at spænde beholderen eller pakke såret (der kan rumme op til to ruller gasbind) og anvende direkte tryk.

Ved hjælp af BPS er disse bukser i stand til at udbløde tre liter blod på godt to minutter. Ukontrolleret blødning er nummer et bekymring for patientens overlevelsesevne på skadestedet. Mange af disse dødsfald forhindres ved hurtig anvendelse af en turné. Der er dog mange gange, hvor en tourniquet ikke kan påføres eller kan være ineffektiv til at kontrollere livstruende blødning.

Et af de sværeste sår at behandle på slagmarken er en ukontrolleret blødning fra en lyskeskade. Blastbukserne vil bygge bro over dette træningsgab. Blastbukserne blev udviklet til at kopiere en livstruende blødning til lyskeområdet. Dette er det mest realistiske simuleringssystem til at træne læger, korpsfolk og andre første respondenter til behandling af en inguinal blødning.

Flere oplysninger
Vægt (kilo)3.0000
ProducentStrategic Operations
Dokumentation