Dine kollegers sikkerhed skal altid have højeste prioritet i træningsscenarier

Uanset om du underviser en gruppe i højderedning eller underviser i de mest effektive måder at flytte en bariatrisk patient på, så er det lige så vigtigt at opretholde sundhed og velbefindende hos kursisterne, som det er at videregive professionelle færdigheder.

...  Læs mere
Succes med træningssetup på nyt sygehus

12. november var der storstilet brandøvelse i de nye bygninger på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Optisafe var med hele vejen som leverandør af realisme og special effects særklasse.

...  Læs mere
Al brandtræning kan du lære med FireWare

Du og kollegerne kan ikke udvikle jeres færdigheder og evner uden at have hollandske Fireware med i jeres overvejelser omkring træning og uddannelse af fagkyndige brand- og redningsfolk.

...  Læs mere
Behandling af brandsår

22. mar. 2019 08.38.05 CET

Behandling af brandsår

Den hurtige vej til færre smerter og heling ved brandsår behandling involverer BurnAid. Se på det som et moderne brandsår plaster  eller brandsår creme bestående af nogle aktive ingredienser...

...  Læs mere
Hvor er der en hjertestarter?

31. jan. 2019 10.29.46 CET

Hvor er der en hjertestarter?

Vi håber aldrig selv på at komme til at stå i en situation, hvor vi skal hjælpe en person med hjertestop. Men hvis det alligevel skulle hænde, så er det bare så vigtigt, at vi er klar til at gøre det nødvendige.

...  Læs mere
Bliv ambulanceredder i Esbjerg og træn med de bedste Ambudukker

Ambuman Advanced er en ny high-tech dukke fra Ambu, hvor du som bruger har mange forskellige muligheder for at træne hjerte-lunge-redning med og uden hjertestarter. 

...  Læs mere
Nyt katalog fra 3B Scientific

14. nov. 2018 13.46.01 CET

Nyt katalog fra 3B Scientific

Vi undskylder forsinkelsen, men bedre sent end aldrig. Se 3B Scientific nyeste produktkatalog nu!

...  Læs mere