Behandling af brandsår

Den hurtige vej til færre smerter og heling ved brandsår behandling involverer BurnAid.

Se på det som et moderne brandsår plaster eller brandsår creme bestående af nogle aktive ingredienser, der hurtigt går ind og køler samt beskytter.

Hvad gør men ved brandsår? Du har brændt dig, da du var i gang med havegrillen og nu tager smerten til på indersiden af din underarm. Hvor længe skal et brandsår have luft, inden du bliver nødt til at gøre noget? Smerten bliver hurtigt ulidelig. Du lindrer med koldt vand, for det har du lært. Men du kan jo heller ikke blive ved med at stå der med armen under den løbende vandhane. Der skal noget andet til. En brandgel kan være med til at inddæmme og minimere skaderne. En slags salve til brandsår, der selvfølgelig også kan fås som forbinding.

BurnAid er en af disse gel-produkter på markedet. Den er med til at fremskynde din brandsår efterbehandling, så eftervirkningerne begrænses mest muligt i forhold til smerter og efterfølgende ar. Både i sundhedssektoren og i redningsbranchen har man fået øjnene op for brandsår heling ved hjælp af salve til brandsår. Creme til brandsår – creme som BurnAid.

Vi skal minimere varmeudvikling og væsketab samtidigt med, at vi beskytter mod snavs og infektioner, der kan føre til betændelse i brandsår. Denne moderne gel komposition gør dette muligt.

Med Optisafe på sidelinjen kan du få adgang til lige netop den løsning, der kan hjælpe i dit arbejde med behandling af brandsår, så tilskadekomne og brandsårspatienter har de allerbedste udgangspunkter for at kunne opnå optimal rehabilitering på kortest tid og med færrest smerter.

Hvis du og kollegerne har spørgsmål, så ring og få en snak om BurnAid med Jens på tlf. +45 46 14 10 20. Han har arbejdet med salg og rådgivning i brug af brandgel.

I er hjulpet godt på vej med BurnAid plaster til brandsår - se vores udvalg ved at klikke her.

Del: