Bliv ambulanceredder i Esbjerg og træn med de bedste Ambudukker

Ambuman Advanced er en ny high-tech dukke fra Ambu, hvor du som bruger har mange forskellige muligheder for at træne hjerte-lunge-redning med og uden hjertestarter. I Optisafe giver vi gerne dig og kollegerne et klart indblik i, hvordan I kan få mest mulig gavn af jeres moderne førstehjælpsdukke. Den indstilling har de taget op i Esbjerg, hvor Rescue Center har anskaffet sig Ambu Man Advanced til træningen af deres nye ambulancereddere.

Det er videnskabeligt bevist, at jo mere erfaren en kursist, des mere realistisk og virkelighedstro undervisningsudstyr. Det giver bare den bedste læring, hvis kompetencer og udstyr følges ad. Der kan trænes i mange scenarier med og uden en hjertestarter. Men begge dele er mulige, fordi det selvfølgelig er med til at højne undervisningskvaliteten.

Advanced dukken fra Ambu er blot en af mange nye og forbedrede modeller af dukker til førstehjælpstræning og førstehjælpskursus. Der er dukker til ethvert færdighedsniveau. Ambu Sam og Basic til de obligatoriske kurser hos kørelæreren over den Wireless til tre veludviklede Advanced dukker til Luftveje – AED og eller en kombination af alt. Vi har arbejdet med Ambu produkter i mange år og kender til de mange styrker, førstehjælpsdukkerne har. I Optisafe er vi meget sikre, når vi siger, at en Ambuman næsten kan holde for evigt med den rette service og regelmæssig passende vedligehold og eftersyn.

I Esbjerg har de på Rescue Center fat i den lange ende, når de støtter op om elevernes læring med en træningsdukke, der passer lige netop til deres kommende kundskaber. Alt er kontrolleret og tilrettelagt via tablet og PC.

Se i videoen fra Rescue Center i Esbjerg, hvordan Ambuman Advanced opfører sig i en træningssituation, hvor den er i brug som dukke til træning af brystmassage og indblæsninger. Ja endda dataopsamling i form af hjerterytmer, trykdybde og indblæsningskvalitet.