Al brandtræning kan du lære med FireWare

I en rus af idéudvikling og glohed innovationsiver har teamet bag den mest visionære tankegang inden for brandtræning og simulation tæt ved fuldendt et allerede sublimt produktkatalog.

Du og kollegerne kan ikke udvikle jeres færdigheder og evner uden at have hollandske FireWare med i jeres overvejelser omkring træning og uddannelse af fagkyndige brand- og redningsfolk. I en årrække har FireWare med en nysgerrig opfindsomhed rykket grænserne for, hvad der er muligt inden for simulation af scenarier inden for ulykker og katastrofer, der involverer tilskadekomne, røgudvikling, flammer og lyd.

Det viser de nu i samarbejde med Optisafe, der stiller alle FireWare opfindelser til skue på optisafe.dk. Alle FireWare’s hovedprodukter er tilgængelige for fagfolk, der går op i hele tiden at dygtiggøre sig i deres profession. Der er forskningsbaseret evidens for, at jo mere trænet og erfaren, du bliver som professionel, des mere detaljeret og forfinet bør træningen og simulationsøvelserne blive.

I Optisafe promoverer vi kun den højeste standard inden for undervisningsprodukter og hjælpemidler til netop simulation, fordi vi mener, det er den bedste måde, hvorpå vi alle kan blive bedre til at redde liv.

Røg, ild, lys og lyd er alle faktorer, der med den rette kontrol og udstyr gør din og kollegernes træningsscenarier så realistiske som muligt. Det har de forstået hos FireWare, hvor de gennem en årrække har udviklet og forfinet et produktsortiment, der kan alt fra røg i containere og serverskabe til storstilede slotsbrande og kemiske udslip.

Med en baggrund inden for film- og teaterproduktion udnytter team FireWare deres viden om special effects til fulde og det kommer alle kunder inden for brand og redning til gavn. Du kan vel næsten sige, at ingen idé er for tosset, når du bladrer igennem produktkataloget, der handler om simulationstræning. Det svarer bare meget godt til virkeligheden, hvor ikke to ildebrande og redningssituationer er ens.

Ingen tager træning og uddannelse mere seriøst – og hvorfor skulle de?

 

Dyk ned i vores store udvalg af produkter fra FireWare - vi har alt inden for elementær brandbekæmpelse, røg samt kunstig ild og lyd!