Blue Phantom Abdominalt Aortaaneurisme Ultralyd Træningsmodel
Sortiment

Blue Phantom Abdominalt Aortaaneurisme Ultralyd Træningsmodel

Blue Phantom Abdominalt Aortaaneurisme Ultralyd Træningsmodel

Fuld torso mannequin med abdominal aortaaneurisme (AAA).

På lager

BPAAA1500
Detaljer

Fremragende til træning af klinikere i de teknikker, der er forbundet med ultralydsbilleddannelse af abdominal aortaaneurisme (AAA). Blue Phantoms ultralyd med abortinal aortaaneurisme phantom-træningsplatform giver brugerne mulighed for at udvikle og øve ultralydsbilleddannende færdigheder såsom brug af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, anerkendelse af normale og patologiske ultralydsbilleddannelsesegenskaber og anvendelse af ultralydssystemets beregningsmoduler. En håndpære giver brugeren mulighed for at generere pulsatilitet inden for de arterielle strukturer i ultralydstræningsmodellen som aorta, iliacarterier og nyrearterier. De indre strukturer inkluderer aorta med en fusiform abdominal aortaaneurisme med simuleret trombe, iliacarterier, nyrearterier, inferior vena cava (IVC), hemoperitoneum, rygsøjle, tarm, leversegment og andre diverse strukturer. Alle blodkar er væskefyldte.

Denne ekstremt realistiske ultralydssimulationstræningsmodel i livsstørrelse fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem, der er konfigureret med en abdominal billeddannende transducer. Vores kompromisløse kvalitet gør det muligt for klinikere at bruge modellen gentagne gange uden de høje omkostninger ved udskiftning af engangsdele. Denne ultralydssimuleringsmodel er fremragende til intern medicin, radiologi, akutmedicin, kritisk pleje, ultralydstræningsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydundervisning og demonstrationer.

  • Livsstørrelses ultralydstræningsmodel, der indeholder et abdominal ultralydsvævsmodul med en fusiform abdominal aortaaneurisme og simuleret trombe, nyre- og iliacarterier, inferior vena cava (IVC), simuleret tarm og tyktarm, peritoneal væske (hemoperitoneum), leversegment og rygsøjle ekstremt realistisk træning
  • Træn klinikere til at udvikle og øve ultralydsbilleddannelse
  • Pulserende arterier (genereres manuelt ved hjælp af en håndpære)
  • Ekstremt holdbar brug til gentagen træning
  • Kompromisløs billedkvalitet giver dig mulighed for at undervise ved hjælp af sonografisk nøjagtige modeller
  • Indeholder anatomiske vartegn for den mest realistiske simulationstræning
  • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
  • Køb inkluderer 1 flaske simuleret blodpåfyldningsopløsning; en rød 235 ml flaske
Flere oplysninger
Vægt (kilo)16.5000
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuBPAAA1500
Dokumentation