Blue Phantom Advanced Sclerotherapy Ultrasound Training Model

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Avanceret ultralydsstyret scleroterapi træningsmodel pakke med en basisbenplatform og tre forskellige indsatser med varierende dyb karanatomi, som gradvist forløber overfladisk og ændrer sig i retning samt diameter.

Varenummer
BPL700
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantoms avancerede scleroterapi-ultralydstræningsmodeller giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at blive dygtige til ultralydsstyret scleroterapi i en lang række kliniske scenarier. Ved hjælp af Blue Phantoms proprietære simulerede humane væv er denne meget realistiske og ultra-holdbare ultralydstræning mannequin fremragende til træning af klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med ultralydsstyret skleroterapi. Disse ultralydsbilleddannende færdigheder inkluderer; brug af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af venøs anatomi i en lang række vaskulære konfigurationer, brug af ultralyd til at målrette mod de passende kar til kanylering, teknikker relateret til manipulation af katetre i serpiginøse, stenotiske og krumme kar og simulering af ablationsteknikker . De avancerede skleroterapi-benmodeller er komplette med en benmodelplatform og tre benindsatser indeholdende en varierende veneanatomi. Anatomi i indsatserne består af lårbensarterien og venen, større saphenøs vene, saphenofemoral junction, retikulær ven og perforerende vener - i en lang række vaskulære konfigurationer, der giver brugeren mulighed for at udvikle færdigheder i en bred vifte af kliniske scenarier. Blue Phantoms avancerede scleroterapimodeller fås i kødfarvetone og fås også i gennemsigtigt væv. De gennemsigtige vævsindsætningsmoduler giver brugeren mulighed for visuelt at identificere den vaskulære anatomi ved direkte at se vaskulaturen såvel som ved hjælp af ultralydsbilleddannelse. De transparente avancerede scleroterapiindsatser blev udviklet med det formål at hjælpe klinikere med at bygge bro over indlæringsgabet ved at give dem mulighed for at visualisere de interne anatomiske strukturer med deres øjne såvel som med ultralydsbilleddannelse, vores gennemsigtige væv tilbyder fremragende ultralyd praktisk træning for brugere, der begynder deres ultralydstræning eller læringsteknikker forbundet med mere avancerede vaskulære konfigurationer.

Fremragende realisme og ultra holdbar

Vi ved, at det kræver øvelse at få dygtighed i at bruge ultralyd. Vores selvhelbredende væv giver dig mulighed for gentagne gange at udføre ultralydsstyrede scleroterapiprocedurer uden at tænke over at nedbryde vævet. Uanset om du lærer at lede nålen til det målrettede fartøj eller udfører hele ultralydsstyret procedure, kan du forvente uovertruffen holdbarhed fra vores væv og kar. Denne ultralydstræning mannequin er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralyds billeddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Vores selvhelbredende væv kan modstå enorm brug og vil spare dig penge ved dramatisk at reducere nødvendigheden af at købe reservedele.

Øv dig på at få adgang til og udføre procedurer på vores realistiske ultralydstræningsmodel

Brug ultralyd til at identificere og målrette anatomisk korrekt vaskulær anatomi i over- og midterben inklusive lårbensarterien og venerne, saphenøse, perforerende vener samt adskillige tilbehørskar. Brugere kan øve sig på at udføre ablationsprocedurer, herunder at injicere de forskellige årer med simulerede skleroserende løsninger. Fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forædler deres proceduremæssige færdigheder i vaskulær adgang, kan skibene i denne venøse adgang medicinske ultralydstræner fås med nåle, og væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsen og kateterplaceringen.

Hos Blue Phantom bruger vi en enorm indsats for at matche billedegenskaberne hos ægte humant væv, så du kan undervise og træne under optimale forhold. Vi ved, at de bedste simuleringstræningsscenarier er nødvendige for brugere, der oplever den samme proceduremæssige realisme som udførelsen af ​​proceduren på patienter. Alle vores simuleringsmaterialer matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø.

Denne medicinske simuleringstræningstræner vil fungere godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem, der er konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array-ultralydssonde 5,0 - 12 MHz). Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter inklusive dermatologi, ambulant kirurgi, interventionel radiologi, ultralydstræningsprogrammer, simulationscentre og kirurgiske færdighedscentre.

Realistisk og ultra-holdbar saphenøs og femoral vaskulær adgangs ultralydstræningsmodel, der er fremragende til træning af klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med ultralydsstyrede procedurer.

Specifikationer
Leverandør varenr.BPL700
Mål81cm x 20cm x 20cm
BrandCAE Healthcare