På lager

Blue Phantom Leg Femoral and Saphenous Vein Venous Access Ultrasound Training Model with DVT Option

41.257,50  DKK 33.006,00  DKK

Safenøse, femorale og tilbehørskasser er til stede i denne ultralydstræningsmodel med venøs adgangsmodel

Varenummer
BPL400
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantom's ben vaskulære adgang ultralyd træning mannequin model giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at få dygtighed i at bruge ultralyd til at styre nål og kateter indsættelser i saphenous og femoral vene. Ved hjælp af Blue Phantom proprietært simuleret humant væv er denne meget realistiske og ultrabærbare ultralydstræning med venøs adgang uddannelsesdækken fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med ultralydsstyrede vaskulære adgangsprocedurer. Disse ultralydsbilleddannende færdigheder inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af venøs anatomi, brug af ultralyd til at målrette mod de passende kar til kanylering og udføre en central venøs adgangsprocedure. Derudover giver en dyb venetrombose (DVT) mulighed for brugere at lære at identificere tilstedeværelsen af trombe i de dybe kar.

Excellent realism and ultra-durable

Vi ved, at det kræver øvelse at få dygtighed i at bruge ultralyd. Vores selvhelbredende væv giver dig mulighed for gentagne gange at udføre ultralydsstyrede saphenous og femorale vaskulære adgangs- og ablationsprocedurer uden at tænke over at bære vævet ud eller beregne omkostningerne pr. Kanylering. Uanset om du lærer at lede nålen til det målrettede fartøj eller udfører hele ultralydsstyret central kateterindsættelsesprocedure, kan du forvente uovertruffen holdbarhed fra vores væv og kar. Denne ultralydstræning mannequin er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralyds billeddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Vores selvhelbredende væv kan modstå enorm brug og vil spare dig penge ved dramatisk at reducere nødvendigheden af at købe reservedele.

Øv dig på at få adgang til og udføre procedurer på vores realistiske ultralydstræningsmodel

Brug ultralyd til at identificere og målrette anatomisk korrekt vaskulær anatomi i over- og midterben inklusive saphenous og femorale vener og bifloder. Alle skibe rummer fuld gevindskæring af ledetråde og katetre og er perfekte til undervisning og demonstration af saphenovenøs ablationsprocedurer. Fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forædler deres proceduremæssige færdigheder i vaskulær adgang, kan skibene i denne venøse adgang medicinske træningsdækken fås med nåle såvel som væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering. Injicerede væsker udvises automatisk, så modellen kan bruges gentagne gange til træning.

Hos Blue Phantom bruger vi en enorm indsats for at matche billedegenskaberne hos ægte humant væv, så du kan undervise og træne under optimale forhold. Vi ved, at de bedste simuleringstræningsscenarier er nødvendige for brugere, der oplever den samme proceduremæssige realisme som udførelsen af ​​proceduren på patienter. Alle vores simuleringsmaterialer matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø.

Denne medicinske simuleringstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem, der er konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array-ultralydssonde 5,0 - 12 MHz). Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder anæstesiologi (anæstesiologi), akutmedicin, kardiologi, kritisk plejemedicin, radiologi, kirurgi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralydsprogrammer, simuleringscentre, centre for kirurgiske færdigheder, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydsundervisning og demonstrationer.

Realistisk og ultra-holdbar ultralydstræningsmodel for saphenøs og femoral vaskulær adgang, der er fremragende til træning af klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med ultralydsstyrede procedurer.

 • Safenøse, femorale og tilbehørskibe er til stede i denne ultralydstræningsmodel med venøs adgangsmodel
 • Fremragende ultralyds billeddannende egenskaber
 • Ultra-holdbart selvhelende væv er ekstremt realistisk i ultralydsbilleddannende egenskaber og føles som ægte humant væv
 • Selvhelbredende væv kan modstå enorm brug og vil spare dig penge ved dramatisk at reducere nødvendigheden af ​​at købe reservedele
 • Indeholder anatomisk korrekt vaskulær anatomi i højre øvre og midterste ben inklusive saphenous, femoral og biflodder.
 • Anatomiske vartegn for højre ben
 • Har plads til fuld trådning af ledetråde og katetre
 • Positiv væskestrøm i karene giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til fartøjer
 • Væv matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, du forventer af billeddannende patienter i et klinisk miljø
 • Fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Køb inkluderer 1 flaske simuleret blodpåfyldningsopløsning; en rød 235 ml flaske
 • Høj kvalitet
 • Ingen specielle opbevaringsbehov
 • Patenteret teknologi
 • Køb inkluderer 1 flaske simuleret blodpåfyldningsopløsning; en rød 250 ml flaske
 • Lavet i USA
Specifikationer
Leverandør varenr.BPL400
Mål81cm x 20cm x 20cm
BrandCAE Healthcare