På lager

Blue Phantom Leg Model with Soft Tissue Biopsy Insert

36.226,25  DKK 28.981,00  DKK

Blødt vævsmasse biopsi ultralydstræningsmodel.

Varenummer
BPL600
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantoms ben-bløddelsbiopsi-ultralydsundervisningsmodel giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at få færdigheder i at bruge ultralyd til guidede billedbehandlingsprocedurer. Ved hjælp af Blue Phantom-patenteret simuleret humant væv er denne meget realistiske og ultra-holdbare bløde vævsbiopsi-fantommodel fremragende til at træne klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med ultralydsstyrede fine nålbiopsiprocedurer. Disse evner til ultralydsbilleddannelse inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og -bevægelse, genkendelse af masser af blødt væv og tumorer i humant blødt væv og anvendelse af ultralyd til at målrette læsionerne til fin nålebiopsi.

Udvikle de psykomotoriske færdigheder, der er nødvendige for at bruge ultralyd til at lokalisere og målrette masser i blødt væv

Dette medicinske ultralydstræningsfantom er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralydsbilleddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Blue Phantom ultralydsfantomer med blødt væv indeholder en række masser, der er hyperkoiske, hypoechoiske og ekkolucente (anekoiske), der giver brugerne mulighed for at få erfaring med at bruge en lang række læsioner, som de ville opleve i det kliniske miljø. Hver model indeholder 20 masser i forskellige størrelser - fra 4 mm til 11 mm - hvilket giver brugerne mulighed for at udvikle deres færdigheder begyndende med større læsioner og målrette mod mindre masser, når deres færdigheder skrider frem.
Udskifteligt med flere ekstra benindsatser inklusive dem med vaskulær adgang, dyb venetrombose og fremmedlegemsidentifikationsevne.

Fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forbedrer deres proceduremæssige færdigheder, masserne i denne ultralydsstyrede tumorbiopsi-træningsmodel kan fås med nåle såvel som væske kan injiceres i modellen for at verificere placeringen af ​​nålespidsen. Væsker udvises automatisk, så modellen kan bruges gentagne gange til træning. Vi anbefaler, at du bruger 18 - 21 gauge skarpe, ubøjede nåle under din træning for at maksimere ultralydstræningsmodelens selvhelbredende og ultra holdbare ydeevne. Mens du er i stand til at udføre kernebiopsier og faktisk fjerne væv fra tumorer i modellen, skal du gøre dette vel vidende, at hver masse kun kan modstå kernebiopsi, indtil læsionen er ødelagt, hvilket vil kræve, at du derefter går videre til en anden masse, der er placeret i træningen model.

Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralyds billeddannelsessystem konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array ultralydssonde 7,5 - 15 MHz). Vores kompromisløse kvalitet gør det muligt for klinikere at bruge modellen og gentagne gange øve proceduren uden de høje omkostninger ved udskiftning af engangsdele. Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder brystkirurgi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralydsprogrammer, simuleringscentre, kirurgiske færdighedscentre, radiologi, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydundervisning og demonstrationer.

 • Blødt vævsmasse biopsi ultralyd træningsmodel
 • Udvikle de psykomotoriske færdigheder, der er nødvendige for at guide biopsier med ultralydsbilleddannelse
 • Ultra-holdbart design sparer dig penge
 • Selvhelende væv
 • Syntetisk væv tørrer aldrig ud
 • Indeholder en række masser, der er hyperkoiske, hypoechoiske og ekkolucente, så brugerne kan få erfaring med at bruge en bred vifte af læsioner, som de ville opleve i det kliniske miljø
 • Indeholder 20 masser i forskellige størrelser - fra 4 mm til 11 mm - hvilket giver brugerne mulighed for at udvikle deres færdigheder startende med større læsioner og målrette mod mindre masser, når deres færdigheder skrider frem
 • Masser til stede i hele modellen
 • Væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering (udstødes automatisk)
 • Anvendes sammen med ethvert ultralydssystem med passende transducer
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Udskifteligt med flere ekstra benindsatser inklusive dem med vaskulær adgang, dyb venetrombose og fremmedlegemsidentifikationsevne.
 • Høj kvalitet
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Specifikationer
Leverandør varenr.BPL600
Mål81cm x 20cm x 20cm
BrandCAE Healthcare