På lager

Blue Phantom Breast Biopsy Ultrasound Training Model

6.037,50  DKK 4.830,00  DKK

Konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare og realistiske simulerede humane væv, der giver brugerne en yderst realistisk træningsmodel.

Varenummer
BPB170
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantoms medicinske træningsmodel for bryst ultralyd giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at få færdigheder i at bruge ultralyd til billeddannelse og kirurgiske procedurer. Ved hjælp af Blue Phantom proprietært simuleret humant væv er denne meget realistiske og ultrabærbare kirurgiske træningsmodel for bryst ultralyd fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med bryst ultralyd guidede fine nål biopsiprocedurer. Disse evner til ultralydsbilleddannelse inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af masser af blødt væv, brystlæsioner og brysttumorer i humant blødt væv og anvendelse af ultralyd til at målrette læsionerne til fin nålebiopsi.

Dette medicinske ultralydstræningsfantom er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralydsbilleddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Blue Phantom-ultralydsfantomer med bryst indeholder en række masser, der er hyperkoiske, hypoechoiske og ekkolucente, så brugerne kan få erfaring med at bruge en lang række læsioner, som de ville opleve i det kliniske miljø. Hver model indeholder 14 masser i forskellige størrelser - fra 4 mm til 11 mm - hvilket giver brugerne mulighed for at udvikle deres færdigheder startende med større læsioner og målrette mod mindre masser, når deres færdigheder skrider frem.

Træn på realistiske modeller, der selv heler og ikke dehydrerer eller nedbrydes over tid, hvilket sparer dig penge

Fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forbedrer deres proceduremæssige færdigheder, og masserne i denne brystmodel kan fås med nåle såvel som væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering. Væsker udvises automatisk, så modellen kan bruges gentagne gange til træning. Vi anbefaler, at du bruger 18 - 21 gauge skarpe, ubøjede nåle under din træning for at maksimere den selvhelbredende og ultra holdbare ydeevne af brystets ultralydstræningsmodel. Mens du er i stand til at udføre kernebiopsier og faktisk fjerne væv fra tumorer i modellen, skal du gøre dette vel vidende, at hver masse kun kan modstå kernebiopsi, indtil læsionen er ødelagt, hvilket vil kræve, at du derefter går videre til en anden masse, der er placeret i træningen model.

Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralyds billeddannelsessystem konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array ultralydssonde 7,5 - 15 MHz). Vores kompromisløse kvalitet gør det muligt for klinikere at bruge modellen og gentagne gange øve proceduren uden de høje omkostninger ved udskiftning af engangsdele. Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder brystkirurgi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralyds træningsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydsundervisning og demonstrationer.

 • Få billeddannelse og proceduremæssige effektiviteter ved hjælp af denne ekstremt realistiske model
 • Ultra-holdbart design sparer dig penge
 • Selvhelende væv
 • Syntetisk væv tørrer aldrig ud
 • Fremragende til udvikling og forfining af de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med bryst ultralydsprocedurer
 • Indeholder en række masser, der er hyperkoiske, hypoechoiske og ekkolucente, så brugerne kan få erfaring med at bruge en bred vifte af læsioner, som de ville opleve i det kliniske miljø
 • Indeholder 14 masser i forskellige størrelser - fra 4 mm til 11 mm - der giver brugerne mulighed for at udvikle deres færdigheder startende med større læsioner og målrette mod mindre masser, når deres færdigheder skrider frem
 • Masser til stede i både det centrale brystvæv såvel som Tail of Spence
 • Væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering (udstødes automatisk)
 • Anvendes med ethvert ultralydssystem med passende transducer
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Høj kvalitet
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Specifikationer
Leverandør varenr.BPB170
Mål18cm x 13cm x 6cm
BrandCAE Healthcare