På lager

Blue Phantom Elastography Ultrasound Breast Phantom

6.037,50  DKK 4.830,00  DKK

Indeholder en bred vifte af elastiske masser; få erfaring med stive, bløde såvel som isoelastiske læsioner - alt sammen i samme model.

Varenummer
BP1901
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantom-ultralydstræningsmodel med brystelastografi giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at få færdigheder i at bruge ultralyd til billeddannelse af elastografi og guidede kirurgiske procedurer. Vores modeller indeholder en bred vifte af elastiske masser og giver brugerne mulighed for at få erfaring med stive, bløde såvel som isoelastiske læsioner - alt sammen i samme model. Disse masser har ekkoteksturer, der er hypoechoiske, isoechoiske såvel som ekkogene (hyperekoiske). Vores ultra-holdbare modeller kræver ikke særlig opbevaring og dehydrerer eller nedbrydes ikke over tid, hvilket sparer dig penge.

Indeholder en bred vifte af elastiske masser, giver vores modeller brugerne mulighed for at få erfaring med stive, bløde såvel som isoelastiske læsioner - alt sammen i samme model

Ved hjælp af Blue Phantom proprietært simuleret humant væv er denne meget realistiske og ultra-holdbare ultralydstræningsmodel for brystelastografi fremragende til elastografi og B-Model ultralydstræning. Dette elastografifantom hjælper med at uddanne klinikere i erhvervelse af ultralyds-elastogrambilleder såvel som at udvikle hånd-øje-koordinering forbundet med bryst-ultralydsstyrede fine nålbiopsiprocedurer. Disse evner til ultralydsbilleddannelse inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, opnåelse af elastografi-ultralydsbilleder, korrekt elastografisk transducerkontaktryk, transducerpositionering og -bevægelse, genkendelse af blødt vævsmasse, brystlæsioner og brysttumorer i humant blødt væv og brug af ultralyd til at målrette læsionerne til fin nålebiopsi.

Vores ultra-holdbare modeller kræver ikke særlig opbevaring og dehydrerer eller nedbrydes ikke over tid, hvilket sparer dig penge

Dette ultralydstræningsfantom til brystelastografi er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralydsbilleddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Blue Phantom brystelastografi ultralyd fantomer indeholder 12 masser med varierende B-mode ultralyd og viskoelastiske egenskaber (læsioner med varierende Youngs modulniveauer). Disse masser varierer i størrelse fra 6 mm til 11 mm i størrelse og fremstår som hyperekoiske, hypoechoiske og ekkolucente ud over at være stivere, blødere eller med lignende hårdhed i forhold til det omgivende væv, der giver brugerne mulighed for at få erfaring med at bruge en lang række læsioner, som de ville erfaring i det kliniske miljø.

Fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forbedrer deres proceduremæssige færdigheder, og masserne i denne brystmodel kan fås med nåle såvel som væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering. Væsker udvises automatisk, så modellen kan bruges gentagne gange til træning. Vi anbefaler, at du bruger 18 - 21 gauge skarpe, ubøjede nåle under din træning for at maksimere den selvhelbredende og ultra holdbare ydeevne. Mens du er i stand til at udføre kernebiopsier og faktisk fjerne væv fra tumorer i modellen, skal du gøre dette vel vidende, at hver masse kun kan modstå kernebiopsi, indtil læsionen er ødelagt, hvilket vil kræve, at du derefter går videre til en anden masse, der er placeret i træningen model.

 • Indeholder en bred vifte af elastiske masser; få erfaring med stive, bløde såvel som isoelastiske læsioner - alt sammen i samme model.
 • Ekkoteksturer, der er hypoechoiske, isoechoiske såvel som ekkogene (hyperekoiske)
 • Masser varierer i størrelse fra 6 mm til 11 mm i størrelse
 • Ultra holdbare modeller kræver ikke særlig opbevaring og dehydrerer eller nedbrydes ikke over tid, hvilket sparer dig penge.
 • Fremragende til B-mode ultralydsbilleddannelse samt ultografisk ultralydsbilleddannelse
 • Få billeddannelse og proceduremæssige effektiviteter ved hjælp af denne ekstremt realistiske model
 • Selvhelende væv
 • Syntetisk væv tørrer aldrig ud
 • Fremragende til udvikling og forfining af de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med brystelastografi ultralydsprocedurer
 • Masser af varierende størrelse giver brugerne mulighed for at udvikle deres færdigheder startende med større læsioner og målrette mod mindre masser, når deres færdigheder skrider frem
 • Brystlæsioner til stede i både det centrale brystvæv såvel som Tail of Spence
 • Væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering (udstødes automatisk)
 • Anvendes sammen med ethvert ultralydssystem med passende transducer
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Høj kvalitet
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Specifikationer
Leverandør varenr.BP1901
Mål18cm x 13cm x 6cm
BrandCAE Healthcare