Blue Phantom Femoral Vaskulær adgang Udskiftningsvæv
Sortiment

Blue Phantom Femoral Vaskulær adgang Udskiftningsvæv

Blue Phantom Femoral Vaskulær adgang Udskiftningsvæv

Beregnet til brug med vores femorale vaskulære adgang til ultralydstræningsmodel med lavere torso (BPF-1410).

På lager

BPF1415
Detaljer

Blue Phantom's femoral udskiftningsvævsindsats er beregnet til brug med vores femorale vaskulære adgang til ultralydstræningsmodel med lavere torso (BPF-1410). Lårbensindsatsen er designet ved hjælp af Blue Phantoms ultra-holdbare og selvhelende væv. Kanyler lårbenskarrene med nåle og katetre> 1000 gange uden at udskifte vævet (anbefalet nål- og kateterstørrelse: 18 - 21 gauge nåle og 7Fr tredobbelt lumenkateter). For ekstra træningsmuligheder kan brugerne vælge at tilføje en dyb venetrombose (DVT) til lårbenen og / eller tilføje lårbenet til ultralydsstyret regionalbedøvelsesprocedurer. Vores patenterede væv er ekstremt realistisk - både billeddannelse og følelse som ægte humant væv. Blue Phantoms holdbarhed giver dig det mest realistiske træningsmiljø, der er tilgængeligt overalt til lave ejeromkostninger.

Blue Phantom = Kvalitet. Vores selvhelbredende væv giver lave ejeromkostninger

Blue Phantoms femorale vaskulære adgang til ultralydstræningsmodel med lavere torso giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at få dygtighed i at bruge ultralyd til at styre indsættelse af nål og kateter i lårbensarterien og venen. Vores træningsmannequin er fremragende til at undervise klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der kræves til ultralydsstyrede vaskulære adgangsprocedurer. Med Blue Phantoms femorale vaskulære adgang til ultralydstræningsmodel med lavere torso og dit eget ultralydssystem har brugerne mulighed for at perfektionere deres ultralydsbilleddannende færdigheder, herunder ultralydssystemkontrol, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af arteriel og venøs anatomi ved hjælp af ultralyd til at målrette mod passende beholdere til kanylering og udførelse af arterielle og venøse adgangsprocedurer. Denne ultralydsmodel er fremragende til specialiteter, herunder anæstesiologi (anæstesiologi), akutmedicin, kardiologi, kritisk plejemedicin, radiologi, kirurgi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralydsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralyd uddannelse og demonstrationer.

Ekstremt realistisk og holdbar

Den femorale udskiftningsvævsindsats tilbyder anatomisk korrekt vaskulær anatomi i underkroppen inklusive lårbenet og arterien. Lårbenskarene rummer fuld trådning af ledetråde og katetre. Positiv væskestrøm i karene giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til fartøjer. De simulerede blodvæsker i arteriekarrene adskiller sig i farve fra det venøse system, så brugerne let kan skelne mellem vellykkede og mislykkede vaskulære adgangsprocedurer. Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralyds billeddannelsessystem, der er konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array ultralydssonde 5,0 - 12 MHz).

Valg af det rigtige erstatningsvæv:

De femorale udskiftningsindsatser fås i tre pumpekonfigurationer - ingen pumpe, håndpumpe, automatiseret pumpe. Pumpekonfigurationen simulerer arteriel pulsation i din femorale ultralydstræningsmodel i underkroppen. Når du vælger dit udskiftningsvæv, skal du vælge den samme konfiguration som din nuværende model for at sikre, at din udskiftningsindsats konfigureres korrekt med din eksisterende træner til underkroppen.

 • Realistisk og ultrabærbar ultralydstræningsmodel for femoral vaskulær adgang, fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med ultralydsstyrede procedurer
 • Beregnet til brug med vores femorale vaskulære adgang til ultralydstræningsmodel med lavere torso (BPF-1410).
 • Simuleret væv er yderst realistisk i ultralydsbilleddannelsesegenskaber og føles som ægte humant væv
 • Ultra holdbart selvhelbredende væv kan modstå enorm brug - hvilket sparer dig penge på reservedele
 • Kanyler lårbenskarene med nåle og katetre> 1000 gange uden at udskifte vævet (anbefalet nål- og kateterstørrelse: 18 - 21 gauge nåle og 7Fr tredobbelt lumenkateter).
 • Indeholder anatomisk korrekt vaskulær anatomi i højre nedre torso inklusive lårarterien og venen
 • Brug traditionelle anatomiske vartegn til blindindsættelsesteknikker, eller brug ultralyd til at få billeder af anatomiske strukturer
 • Har plads til fuld trådning af ledetråde og katetre
 • Tilføj en dyb venetrombose (DVT) (option)
 • Valgfri lårbennerv til regionalbedøvelsesprocedurer
 • Venøse og arterielle væsker genopfyldes let ved hjælp af hurtigfyldeporte
 • Tre arterielle puls-konfigurationer er tilgængelige; ingen pumpe, håndpumpe og automatiseret pumpe
 • Positiv væskestrøm i karene giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til fartøjer
 • Simuleret væv matcher de akustiske egenskaber ved humant væv, hvilket giver den billedkvalitet, du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø
 • Fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Høj kvalitet
 • Ingen specielle opbevaringsbehov
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Flere oplysninger
Mål31cm x 18cm x 13cm
Vægt (kilo)3.6000
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuBPF1415