Blue Phantom Forståelse af ultralyd til vejledning af centrale kateterindsættelser
Sortiment

Blue Phantom Forståelse af ultralyd til vejledning af centrale kateterindsættelser

Blue Phantom Forståelse af ultralyd til vejledning af centrale kateterindsættelser

Kompetenceudvikling Curriculum Book.

På lager

CVA3P
Detaljer

Blue Phantoms uddannelsespakke "Forståelse af ultralyd til vejledning af centrale kateterindsættelser" er designet til effektivt at instruere klinikeren, hvordan man bruger ultralyd til at styre placeringen af ​​centrale katetre i den indre halsvene, aksillær vene, subclavian vene, og den brakiale og basiliske Ved at anvende gennemprøvede instruktionsteknikker tager denne uddannelsespakke brugeren med ringe eller ingen erfaring med at bruge ultralyd til centrale kateterindsættelser til et højt niveau af forståelse af, hvordan man bruger ultralydsbilleddannelse til at guide centrale venøse adgangsprocedurer.

Denne uddannelsespakke indeholder tre vigtige komponenter, der arbejder sammen for at bringe brugeren til et højt niveau af forståelse af, hvordan man bruger ultralyd til at styre centrale kateterindsættelser. Uddannelsespakken inkluderer:

  • Kompetenceudvikling Curriculum Book
  • Fokuseret visuel læringsvideo-DVD
  • Blue Phantom ™ Select Series forgrenet træningsmodel med 2 kar*

Kurset begynder med en skriftlig læseplan, der skaber grundlaget for succes ved at tage læseren gennem fundamentet for ultralydsfysik, ultralydssysteminstrumentering, justering af ultralydssystemkontrol, hvordan man får ultralydsbilleder, og hvordan man identificerer kar og skelner mellem arterier og vener ved hjælp af ultralydsbilleddannelse. Indholdet bygger på det grundlæggende, der blev lært i de tidlige kapitler, der tager læseren gennem detaljeret instruktion om, hvordan man bruger ultralyd til at styre centrale kateterindsættelser, herunder optimal rumopsætning, ved hjælp af nålevejledninger vs. frihånds nålestyringsteknikker, brug af ekkogene nåle, beklædning af transduceren at opretholde et sterilt felt og i sidste ende at sætte alle brikkerne sammen for at lede en nål til det tilsigtede kar under en ultralydsstyret central venøs adgangsprocedure. Læseren tester deres viden og opbygger selvtillid gennem hele læseplanen ved at gennemføre hurtige quizzer og selvvurderingsprøver gennem bogen. Den skriftlige læseplan slutter med en afsluttende test, da brugeren verificerer deres tilbageholdelse af oplysninger, der er lært i bogen. Det forventede tidspunkt at gennemføre den skriftlige læseplan er 4,5 timer. Bogen indeholder også et eksempel på en kompetencecheckliste, der giver klinikere og programledere mulighed for at etablere viden og færdighedsbase.

Det andet trin i læseplanen er den visuelle læringsvideo-DVD. Video DVD'en bygger på den information, der tidligere er lært, og giver en visuel gengivelse af de oplysninger, der er lært i den skrevne læseplan. Denne 12 minutters professionelt fremstillede video-DVD, filmet af den anerkendte filmskaber David DuBois, modtog den prestigefyldte Telly Gold Medal Award for bedste uddannelsesfilm.

Den sidste ingrediens i at lære, hvordan man med succes bruger ultralyd til guidede centrale venøse adgangsprocedurer, der er inkluderet i uddannelsespakken, er en Blue Phantom Branched 2 Vessel vaskulær adgang ultralydstræningsmodel. Tillader brugeren at anvende de færdigheder, der er lært i den skrevne læseplan og video-DVD, denne ultralydstræningsmodel med vaskulær adgang hjælper brugeren med deres udvikling af de psykomotoriske færdigheder, der er nødvendige for at lede en nål til en bestemt vene under en ultralydsstyret central kateterindsættelsesprocedure. Denne ekstremt realistiske og ultra-holdbare model giver brugeren en træningsmodel, så de gentagne gange kan øve deres lærte teknikker og dermed opbygge selvtillid og færdigheder.

* Brugere er i stand til at opgradere fantommodellen, der er inkluderet i uddannelsespakken, fra en forgrenet 2-fartøjs ultralydstræningsfantommodel til en forgrenet 4-fartøjs ultralydstrænings fantommodel til en ekstra pris.

Flere oplysninger
Mål21.6cm x 27.9 cm
Vægt (kilo)1.0000
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuCVA3P