Blue Phantom Intrauterine Pregnancy Transvaginal Ultrasound Training Models

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Anatomisk nøjagtig ekstern anatomi.

Varenummer
BPOB1200
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantoms endovaginale ultralydstræningsmodel til intrauterin graviditet (IUP) er en ekstremt livslignende træningsdækken, der er fremragende til at træne brugere til at udvikle og øve de færdigheder, der er nødvendige for at udføre transvaginale ultralydsundersøgelser i første trimester. Ved hjælp af Blue Phantom simuleret humant væv er vores realistiske IUP endovaginal ultralyd medicinsk træningsmodel fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med endovaginale ultralydsprocedurer på gravide patienter i deres første trimester af graviditeten; lære at scanne, identificere normale bækkenstrukturer og identificere patologi ved hjælp af ultralydsonografi. Og gør det, når du vil, hvor du vil, uden risiko, ulempe og omkostninger ved at bruge menneskelige modeller.

Realisme gør din træning bedre

Udvikle, øve og verificere brugerens ultralydsbilleddannelse, herunder; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af indre bækkenanatomi og brug af obstetrisk (Ob) ultralydsberegningspakker til måling af cyster, kronrumpelængde (CRL) og graviditetssækken. Fremragende til brug af 2-D, 3-D og 4-D ultralydsteknikker. Ved nøjagtigt at efterligne følelses- og billeddannelsesegenskaberne ved en faktisk endovaginal undersøgelse kan du udvikle og perfektionere de nødvendige færdigheder til at udnytte ultralyd i dit kliniske miljø, mens du bruger dit eget ultralydssystem.

Dette er vævsimulering på sit bedste

Brug dit ultralydssystem til at træne brugere i at udføre endovaginal ultralydsprocedurer på patienter i deres første trimester af graviditeten. Vores vævsteknologi simulerer nøjagtigt de ultralydsbilleddannelsesegenskaber, der findes hos den obstetriske og gynækologiske (Ob / Gyn) humane patient. Dette er ikke computersimulering, så du kan træne brugere i at bruge dit eget ultralydssystem og kontrolelementer for at få dygtighed i dit realistiske træningsmiljø.

Denne fantommodel tilbyder anatomisk korrekte strukturer af det gravide kvindelige bækken i 1. trimester inklusive anatomisk nøjagtig ekstern anatomi, endovaginal kanal, livmoderhalskanal, blære med blærevæg, livmoder med endometriestribe, 7 ugers svangerskabsfoster, fostervand, placenta, venstre og højre æggestokke, ovariefollikler, corpus luteum cyste, brede ledbånd, tarm og tyktarm og tilbehør strukturer alle placeret i en realistisk kvindelig underkrop.

Hos Blue Phantom bruger vi en enorm indsats for at matche billedegenskaberne hos ægte humant væv, så du kan undervise og træne under optimale forhold. Vi ved, at de bedste simulationstræningsscenarier er nødvendige for brugere, der oplever den samme proceduremæssige realisme som udførelsen af ​​proceduren på patienter. Alle vores simuleringsmaterialer matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores intrauterine graviditetstransvaginale ultralydstræningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø.

Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem, der er konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; endovaginal ultralydssonde 5,0 - 12 MHz). Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder ob / Gyn, akutmedicin, fertilitetsuddannelsesprogrammer, ultralydstræningsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydundervisning og demonstrationer.

 • Realistisk 1. trimester endovaginal ultralydstræningsmodel fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med transvaginal ultralydsprocedurer
 • Fremragende ultralyds billeddannende egenskaber
 • Efterligner nøjagtigt følelses- og billeddannelsesegenskaberne ved en faktisk endovaginal ultralydsundersøgelse
 • Indeholder endovaginal kanal, livmoderhalskanal, blære med blærevæg, livmoder med endometriestribe, 7 ugers svangerskabsfoster, fostervand, placenta, venstre og højre æggestokke, ovariefollikler, corpus luteum cyste, brede ledbånd, tarm og tyktarm og tilbehør strukturer
 • Let at rengøre - dog ikke rutinemæssigt nødvendigt
 • Ingen reservedele nødvendige
 • Væv matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø
 • Fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Fremragende til 3-D og 4-D ultralyd billeddannelse og genopbygning
 • Fremragende til validering af klinisk kompetence
 • Andre tilgængelige konfigurationer; normale og patologiske fantomer
 • Høj kvalitet
 • Ingen specielle opbevaringskrav
 • Inkluderer privatliv nederdel
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Specifikationer
Manufacturer skuBPOB1200
Mål45cm x 45cm x 30cm
Price0,00 DKK