Blue Phantom Knoglebrud Ultralyd Træning Block Model
Sortiment

Blue Phantom Knoglebrud Ultralyd Træning Block Model

Blue Phantom Knoglebrud Ultralyd Træning Block Model

Knoglebrud ultralydstræningsmodel.

På lager

BPBF200
Detaljer

Blue Phantom ultralydstræningsmodel for knoglebrud er perfekt til træning af klinikere og studerende i teknikken til at bruge ultralyd til at identificere knoglebrud. Knoglebrudstræningsmodellen giver brugerne mulighed for at udvikle og øve de psykomotoriske færdigheder, der er nødvendige for at få færdigheder i at bruge ultralyd. Disse evner til ultralydsbilleddannelse inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af knoglebrud og manipulation af knækkede knogler til at genkende og identificere normale versus unormale billedegenskaber.

Konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede SimulexUS ™ -teknologi matcher vævet de akustiske egenskaber ved det faktiske humane væv og producerer ekstremt realistiske ultralydsbilleder. Knoglefrakturmodellen fås i to forskellige konfigurationer, greenstickfraktur eller crepitusfraktur.

Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert ultralyds billeddannelsessystem, der er konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array ultralydssonde 7,5 - 15 MHz). Vores kompromisløse kvalitet og forlængede holdbarhed gør det muligt for klinikere at bruge modellen og gentagne gange øve proceduren uden de høje omkostninger ved udskiftning af engangsdele. Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder akutmedicin, kirurgi, generelle ultralydstræningsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydundervisning og demonstration.

  • Fraktureret ultralydstræningsmodel for knogler
  • Livslignende billedkvalitet giver dig mulighed for at undervise ved hjælp af et ægte ultralydssystem
  • Fås i greenstick eller crepitus frakturer
  • Billeder og føles som ægte væv
  • Anvendes med ethvert ultralydssystem og passende transducer
  • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
  • Høj kvalitet
  • Patenteret teknologi
  • Lavet i USA
Flere oplysninger
Mål17cm x 13 cm x 6 cm
Vægt (kilo)1.3000
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuBPBF200