Blue Phantom Midscapular Thoracentesis Ultralyd Træningsmodel
Sortiment

Blue Phantom Midscapular Thoracentesis Ultralyd Træningsmodel

Blue Phantom Midscapular Thoracentesis Ultralyd Træningsmodel

Fremragende til træning af klinikere i psyko-motoriske færdigheder forbundet med ultralydsstyrede thoracentese-procedurer.

På lager

BPTT2-1005
Detaljer

Blue Phantoms ultralydstræningsmodel til mid-scapular thoracentesis er specielt designet til ultralydsstyrede thoracentesis-procedurer. Dette ultralydstræningsfantom hjælper brugerne med at udvikle og øve de færdigheder, der er forbundet med en mid scapulær tilgang til ultralydsstyrede thoracentese-procedurer. Denne model er fremragende til at hjælpe klinikere med at opnå dygtighed i at bruge ultralyd til at identificere og styre indsættelse af nål og kateter med små måler hos en patient med pleural effusion til diagnostiske og / eller terapeutiske formål.

Modellen er af en liggende voksen mand og strækker sig fra den øvre bagdel til den nedre hals. Placeret i den midterste skulderlinje indeholder ultralydsvævsindsatsen overfladisk væv i brystvæggen, 6., 7., 8. og 9. ribben og interkostale rum, pleurahulrum med lunge og atelektatisk lunge, membran og overlegen milt. Pleuralvæskesamlingerne giver brugerne mulighed for at udvikle og forfine deres ultralydsstyrede thoracentese-færdigheder. Denne model er yderst realistisk og er selvhelbredende og tilbyder dig fremragende træning med lave ejerskabsomkostninger.

Ultralydsvævsindsatsen tilbyder ekstremt realistiske sonografiske billedegenskaber er designet til at styre placeringen af ​​nåle og små katetre (18-21 gauge og tilhørende katetersæt). Blue Phantom simuleret humant væv er meget realistisk og ultra-holdbart; fremragende til gentagen træning i færdigheder forbundet med ultralydsstyrede thoracentese-procedurer. Positiv væskestrøm giver brugerne feedback, når der er adgang til pleural effusioner nøjagtigt. Væsken genopfyldes let ved hjælp af en hurtig påfyldningsluerlås eller kan tilsluttes en I.V. reservoir til kontinuerlig væsketilførsel. Brugere kan også lære at undgå tilbehørsstrukturer som milt, membran og lunge.

Ekstremt realistisk og selvhelende design giver dig fremragende træning med lave ejerskabsomkostninger

Ultralyd billeddannende færdigheder inkluderer; ved hjælp af ultralydssystemkontroller, transducerpositionering og bevægelse, genkendelse af thoraxanatomi, lunge, mellemgulv, forreste milt og pleural effusioner, anvendelse af ultralyd til at målrette mod de passende væskelommer til nålestyring og udføre en ultralydsstyret thoracentese-procedure. Vores selvhelbredende væv giver dig mulighed for gentagne gange at udføre ultralydsstyrede thoracentese-procedurer uden at tænke over at bære vævet ud eller beregne prisen pr. Kanylering. Du kan forvente uovertruffen holdbarhed fra vores væv. Denne ultralydstræning mannequin er konstrueret ved hjælp af Blue Phantoms patenterede ultra-holdbare væv og er yderst realistisk i ultralyds billeddannende egenskaber og føles som ægte humant væv. Vores selvhelbredende væv kan modstå enorm brug og vil spare dig penge ved dramatisk at reducere nødvendigheden af ​​at købe reservedele. Konstrueret ved hjælp af Blue Phantom-simuleret væv, der matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø.

Denne medicinske simulationstræner klarer sig godt ved hjælp af ethvert ultralydssystem, der er konfigureret med den passende thoracentese-transducer. Denne ultralyds fantommodel er fremragende til specialiteter, herunder akutmedicin, medicin til kritisk pleje, kirurgi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralydsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og ultralydsproducenter til ultralydundervisning og demonstrationer.

 • Mid-scapulary Thoracentesis Ultralyd Training Model
 • Fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med ultralydsstyrede thoracentese-procedurer
 • Ultralydsvævsmodul indeholder overfladisk væv i brystvæggen, 6., 7., 8. og 9. ribben og mellemrummene, pleural hulrum med lunge og atelektatisk lunge, membran og overlegen milt.
 • Fremragende ultralydsbilleddannelsesegenskaber: ekstremt realistisk i ultralydsbilleddannelsesegenskaber og føles som ægte humant væv
 • Ultralydsvæv er ultra holdbart; selvhelende væv giver en lang levetid, der giver lave ejerskabsomkostninger
 • Positiv væskestrøm giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til pleural effusionsvæske
 • Pleuravæske, der fjernes under thoracentese proceduretræning genopfyldes let ved hjælp af en hurtig påfyldningsport - eller genopfyldes automatisk ved hjælp af I.V. posereservoir
  1 flaske (BRS-183 - 235 ml) thoracentese pleural erstatningsvæske inkluderet i modelkøb
 • Tilføj valgfri blød opbevaringsetui til let transport og opbevaring
 • Ultralydsvæv matcher de akustiske egenskaber ved ægte humant væv, så når du bruger dit ultralydssystem på vores træningsmodeller, oplever du den samme kvalitet, som du forventer af billeddannelse af patienter i et klinisk miljø
 • Fremragende billedbehandlingsegenskaber ved hjælp af ethvert ultralydssystem
 • Øv dig ved hjælp af ultralydssystemkontroller
 • Høj kvalitet
 • Ingen specielle opbevaringsbehov
 • Patenteret teknologi
 • Lavet i USA
Flere oplysninger
Mål43cm x 28cm x 43cm
Vægt (kilo)11.0000
ProducentCAE Healthcare
Manufacturer skuBPTT2-1005
Dokumentation