På lager

Blue Phantom Lower Arm Tissue Insert for I.V. and Arterial Lines

7.270,00  DKK 5.816,00  DKK

Modul til ultralydsvæv i underarmen, der indeholder den radiale arterie, ulnararterie, median cubital vene og cephalisk vene.

Varenummer
BPAI215
 •   1-3 dages levering
 •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
 •   Professionel råd og vejledning

Blue Phantom underarmsmodul til arteriel og I.V. træning er designet til brugere, der er interesserede i at udvikle og øve de færdigheder, der er forbundet med ultralydstyret I.V. og arterielle linieindsættelser. Ved hjælp af Blue Phantom patenteret simuleret vævsteknologi er denne realistiske og ultra holdbare arterielle og I.V. modul til udskiftning af ultralydstræning med vaskulær adgang er fremragende til træning af klinikere i de psykomotoriske færdigheder, der er forbundet med ultralydsstyrede venøse og arterielle adgangsprocedurer.

Brug dit ultralydssystem til at træne klinikere i, hvordan man udfører teknikker til ultralydsstyret vaskulær adgang. Dette praktiske træningsmodul er beregnet til at hjælpe brugerne med at lære at placere nåle, ledetråde og katetre i cephalisk vene, radialarterie, ulnararterie og overfladiske vener i underarmen. Anvendes alene eller sammen med Blue Phantom anatomiske armmodeller, der indeholder et nedre armhulrum (varenumre BPA203 og BPA204).

Ultra-holdbart design sparer dig penge

At få dygtighed i at bruge ultralyd kræver øvelse. Dette underarmsmodul til arteriel og I.V. træning er fremragende til nye brugere såvel som mere erfarne brugere, der forfiner deres proceduremæssige færdigheder i vaskulær adgang. Skibene i dette ultralydsstyrede venøse og arterielle linjeplaceringsmedicinske træningsmodul kan fås med nåle, og væske kan injiceres i modellen for at verificere nålespidsens placering. Positiv væskestrøm i karene giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til skibe nøjagtigt.

Vores selvhelende væv giver dig mulighed for gentagne gange at udføre ultralydsstyrede arterielle linjeplaceringer. Øv dig ved at bruge ultralyd til at guide I.V. placering denne færdighed er nyttig hos patienter med vener, der er vanskelige at få adgang til, når de bruger traditionelle blinde indsættelsesteknikker. Som et resultat af det ultra holdbare design kan Blue Phantom-væv modstå enorm brug, hvilket sparer dig tid og penge.

Fantastiske billedegenskaber, når de bruges sammen med ethvert standard ultralydssystem

Denne medicinske simulationstræner fungerer godt ved hjælp af ethvert standard ultralyds billeddannelsessystem konfigureret med den relevante transducer (anbefalet ultralydstransducer; højfrekvent lineær array ultralydssonde 5,0 - 12 MHz). Dette udskiftningsmodul til underarmen er fremragende til specialiteter, herunder anæstesiologi (anæstesiologi), akutmedicin, PICC-sygepleje, sygeplejeprogrammer, simulationscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og radiologiafdelinger.

 • Ultralydsvævsmodul i underarmen indeholdende den radiale arterie, ulnararterie, medial kubital ven og cephalisk vene
 • Billedegenskaber af høj kvalitet ved hjælp af ethvert standard ultralydssystem
 • Fremragende realisme i ultralydsbilleddannende egenskaber og føles som ægte humant væv
 • Fremragende til træning af klinikere i psykomotoriske færdigheder forbundet med ultralydsstyrede vaskulære adgangsprocedurer
 • Positiv væskestrøm i karene giver brugerne øjeblikkelig feedback, når der er adgang til fartøjer
 • Det er let at genopfylde fyldte beholdere efter behov
 • Simuleret ultralydsvæv er ultra holdbart; selvhelbredende væv tilbyder enorm nytte til lave omkostninger ved ejerskab
 • Ingen specielle opbevaringskrav
 • Patenteret vævsteknologi
 • Lavet i USA
Specifikationer
Leverandør varenr.BPAI215
Mål19cm x 5cm x 10cm
BrandCAE Healthcare