Brandslukkere
Sortiment

Brandslukkere

Når en brand er brudt ud, er det vigtigste at få mennesker i sikkerhed samt at få branden slukket hurtigst muligt. Derfor er håndteringen af en brandslukker vigtig at øve, så du ved præcis, hvordan du skal handle, hvis skaden skulle ske.

Hos Optisafe.dk er vi eksperter i elementær brandbekæmpelse, der øver dig og dine kursister i at kunne håndtere brande, evakuering m.m. i virkelige situationer. Brandslukkeren er vigtig at kende til i forbindelse med brand – hvis ikke det allervigtigste redskab at kunne håndtere.

Udforsk vores sortiment af brandslukkere til brandøvelser nedenfor og find den der er mest ideel for netop dit kursus eller din situation. 

Price From: 375,00 kr Ekskl. moms 468,75 kr Inkl. moms
5 l 20 l
27.799,00 kr Ekskl. moms 34.748,75 kr Inkl. moms
54,00 kr Ekskl. moms 67,50 kr Inkl. moms
Price From: 1.455,00 kr Ekskl. moms 1.818,75 kr Inkl. moms
6 l 9 l
Price From: 1.295,00 kr Ekskl. moms 1.618,75 kr Inkl. moms
6 l 9 l
17.428,00 kr Ekskl. moms 21.785,00 kr Inkl. moms
5.804,00 kr Ekskl. moms 7.255,00 kr Inkl. moms
7.250,00 kr Ekskl. moms 9.062,50 kr Inkl. moms
7.250,00 kr Ekskl. moms 9.062,50 kr Inkl. moms
7.250,00 kr Ekskl. moms 9.062,50 kr Inkl. moms

Ingen ordentlig brandøvelse uden brandslukkere 

En brandslukkers eksistens eller funktion må aldrig undervurderes, da det er et af de vigtigste elementer til at bekæmpe en brand med. Det er derfor en vigtig egenskab at vide præcis, hvordan den virker, og hvordan man bruger den optimalt.

Hos os finder du et stort udvalg af diverse brandslukkere, der bruges til forskellige brandøvelser og dygtiggør dine kursister i at handle rigtigt i en brandsituation. Blandt vores udvalg finder du den ikoniske, røde brandslukker, der både fås i en variant med håndtag i toppen eller knap på toppen – afhængigt af hvad dit behov er, og hvad du ønsker at træne.

Træningsbrandslukkeren skal fyldes med luft, vand (eller begge dele) eller træningsskum. Brandslukkeren fås i størrelsen 2, 6 eller 9 liter og har indbyggede lydeffekter, der skaber en følelse af en realistisk brandsituation.

Simuleringskit til brandslukning

Vi tilbyder også et simuleringskit til brandslukning, der er en genial erhvervelse, hvis du ønsker alt, hvad du skal bruge for at afholde en lille, realistisk brandbekæmpelsesøvelse.

I sættet finder du bl.a. en cirrus batteridrevet røgmaskine, Pandora’s Box og en Apollo LED træningsbrandslukker. Remedier der bruges i en realistisk brandsituation og dygtiggør dine kursister.

Blandt vores udvalg finder du også o-ringe til træningsbrandslukker, træningsskum og påfyldningsenhed og kompressor fra Neptune.

Relevant udstyr til elementær brandbekæmpelse

Selvfølgelig kan øvelsesbrandslukkeren ikke klare det ene og alene. For at iscenesætte realistiske brandøvelser og simulere dine kursister mest muligt, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores produkter til elementær brandbekæmpelse.

Her finder du produkter, der kan være med til at iscenesætte en realistisk brand. Gennem vores Vesta Add-on skraldespand, kontorremedier og opvaskemaskine får du og dine kursister øvelse i at slukke brande på steder, der ofte er skyld i brande 

Vi har også et stort udvalg af røgmaskiner til at skabe flammehav og realistiske situationer med røg.

Få rådgivning hos Optisafe.dk

Hos Otisafe.dk har vi stor erfaring inden for håndtering af brandbekæmpelses- og førstehjælpskurser. Derudover garanterer vi dig, at alle vores produkter er af den højeste kvalitet. Produkterne er udviklet til at bidrage til brandøvelser, der simulerer bedst muligt og klæder dine kursister på til virkeligheden.

Vi hjælper dig hellere end gerne, hvis du har brug for guidelines eller generelle gode råd i forbindelse med elementær brandbekæmpelse eller lignende.

Har du spørgsmål til hvilken brandslukker, der er mest hensigtsmæssig for dine øvelser og kurser i brandbekæmpelse, står vi klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 4614 1020, mail: [email protected] eller udfyld en kontaktformular.