Elementær brandbekæmpelse

Elementær brandbekæmpelse

Brande og brandulykker er noget, ingen nogensinde håber på at komme ud for. Ikke desto mindre er det ekstremt vigtigt at være forberedt bedst muligt, hvis skaden en dag skulle ske. Hos Optisafe.dk er vi med vores FireWare produkter eksperter til elementær brandbekæmpelse og simulation, der øver og dygtiggør menneskers kompetencer indenfor brandbekæmpelse.

Med vores produkter fra FireWare bliver din næste brandøvelse så realistisk som muligt. Vi garanterer effektiv øvelse i brandslukning med ild lavet af gas og rustfrit stål. Her på siden finder du produkter til diverse, realistiske brandsituationer. Træn eksempelvis slukningsmanøvre i fiktive kontorbrande, skraldespandsbrande eller brandulykker i køkkenet eller vaskerum.

Vi sikrer, at dine kursister dygtiggøres på bedste vis i brandslukning, og at brandslukningsøvelserne samtidig foregår i trygge og sikre omgivelser til trods for, hvor realistiske brandhændelserne fremstår.

Produkter til elementær brandbekæmpelse af bedste kvalitet

Hos Optisafe.dk tilbyder vi produkter til elementær brandbekæmpelse i den bedste og mest sikre kvalitet. Træn eksempelvis en fiktiv kontorbrand ved hjælp af vores Vesta Add-on skrivebord, som vi oplever, er en af de mest ideelle træningssimulatorer i brandslukning.

Produktet repræsenterer en virkelighedstro kontorbrand, da vestaen kan gemmes helt af vejen i skrivebordets skuffe og dermed fuldstændig skjules for kursisterne. Derudover er produktet lavet i rustfrit stål af højeste kvalitet.

Skal du prøve kræfter med brandslukningssituationer ved brug af vand, C02 eller skum, kan Vesta brandsluknings træner med rette bruges. Produktet er lille og nem at have med at gøre samtidig med, at det stadigvæk kreerer den største flamme til din brandøvelse.

Brandslukningstræneren kan kombineres med Vesta Add-on computer, hvor computeren placeres oven på brandslukningstræneren og dermed skaber en udfordrende brandslukningssituation.

Et stort udvalg af funktionelle produkter fra Vesta

Her på siden finder du også Vesta Add-on skraldespand, der er den perfekte rekvisit til øvelse af, hvordan man hurtigt og sikkert slukker en skraldespandsbrand.

Skal du derimod ud i øvelse af, hvordan man håndterer en livagtig køkkenbrand, er Vesta Add-on brændende komfur, hvad du skal bruge. Branden starter ved, at der tilføres Vesta ekstra gasudtag til emhætten, der antænder et hav af flammer.

Brande i vaskerum er desværre også noget der af og til hænder. Sådan en situation kan øves på realistisk vis med Vesta Add-on hvidevarer, der repræsenterer en rigtig brand i et vaskerum med henholdsvis vaskemaskine og tørretumbler i topkvalitets rustfrit stål.

Skal din brandøvelse føles endnu mere livagtig, anbefaler vi vores Silver Fire Branddukke, der forestiller en person og bruges til at træne slukning af personer i brand. Vores Interaktive Ulykke Træner er også meget relevant til træning af at reagere hensigtsmæssigt i ulykkessituationer.

Relevant tilbehør til dine brandslukningsøvelser

Hos Otisafe.dk finder du også andre relevante produkter i Vesta-serien, der gør dine brandbekæmpelsesøvelser optimale. Gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du udover ovenstående produkter også finder tilbehør såsom Vesta Add-on rørflange, Vesta Add-on Gasflaske, Vesta Add-on Elmotor og meget mere. Produkterne vil alle sammen være meget relevante til dine øvelser i brandbekæmpelse.

Er du på udkig efter andet tilbehør til elementær brandbekæmpelse, tilbyder vi også et stort udvalg af røg til brandsimulation og diverse typer af realistiske, kunstige brandsår.

Har du spørgsmål til, hvilke produkter der er mest hensigtsmæssige til dine øvelser og kurser i brandbekæmpelse, står vi klar til at hjælpe. Tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 4614 1020, mail: info@optisafe.dk eller udfyld en kontaktformular.