Interaktiv træning
Sortiment

Interaktiv træning

Hvis du er på udkig efter udstyr til førstehjælp, er du kommet til det helt rette sted. Hos Optisafe forhandler vi nemlig et bredt udvalg af førstehjælpsprodukter af højeste kvalitet.

Her på siden kan du finde udstyr til interaktiv træning. Det er udstyr, som er med til at forberede en på forskellige hændelser, hvis der skulle opstå en ulykke. Herunder kan du se vores udvalg af udstyr til interaktiv træning, og nederst kan du læse endnu mere om de forskellige produkter.

39.999,00 kr Ekskl. moms 49.998,75 kr Inkl. moms
35.999,00 kr Ekskl. moms 44.998,75 kr Inkl. moms

Bliv forberedt med udstyr til interaktiv træning

En vigtig del af førstehjælp er selvfølgelig, at man lærer at forberede sig på, hvis der sker en ulykke. Det er vigtigt, at man reagerer så optimalt som muligt. Og vores udstyr til interaktiv træning kan lige netop være med til at forberede en bedst muligt på en eventuel ulykke.

Vores udvalg består blandt andet af en interaktiv ulykke-træner fra FireWare. Her vil deltagerne se forskellige ulykker, og så handler det om, hvordan de reagerer på scenariet. Som instruktør kan man bruge enten en iPad eller en smartphone til at påvirke, hvordan scenariet skal være. Det er altså et stykke udstyr, der forbereder deltagerne godt gennem virkelighedsnære oplevelser.

Blandt udvalget finder du også FireWare Incident Server såvel som en FireWare Incident Client. Begge kan også vise forskellige scenarier, og ved hjælp af en tablet kan instruktøren ændre på scenarierne. Det gælder mange forskellige parametre som røg, lydeffekter og flammesimulering.

FireWare Incident Client kan du bruge som en tilføjelse til FireWare Incident Server. Det kan give mening for dig, som har et behov for at kunne simulere meget store og komplekse scenarier. Her vil du nemlig have uanede muligheder for at skabe diverse tænkelige hændelser. Hvis du vil holde alle muligheder åbne for dine deltagere, kan FireWare Incident Client meget vel være et godt supplement for dig.

Har du styr på alt udstyret?

Hvis du afholder førstehjælpskurser, er der mange ting, du kan bruge til at forberede deltagerne så godt som overhovedet muligt på forskellige scenarier. Derfor forhandler vi selvfølgelig også masser af andet udstyr, der kan gøre dine deltagere klar til at håndtere mange forskellige situationer.

For eksempel kan du finde simulationsudstyr til CBRN-scenarier. Vi udbyder også flere forskellige produkter til elementær brandbekæmpelse, ligesom du blandt andet også finder kunstige brandsår, som kan simulere, at der er sket en brandulykke. Uanset hvad du har brug for indenfor førstehjælp, er der en god chance for, at du kan finde det hos os.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til enten vores produkter inden for interaktiv træning eller nogen af de andre produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via vores kontaktformular. Så vil vi hjælpe dig videre i processen, så du kan finde det helt rette udstyr for dig i din situation.