Kunstig ild

Kunstig ild

Hvorfor skal jeg bruge kunstig ild?

Kunstig ild kan bruges til at skabe en sikker undervisning, samtidig med at den er virkelighedstro. Hos Optisafe tilbyder vi kvalitetsprodukter inden for brandsimulation, så du nemt kan iscenesætte forskellige katastrofescenarier.

I vores sortiment finder du bl.a. små og store Silkflames, så du kan opsætte mindre falske ildebrande i papirkurve samt større brande i bygninger. Skal du i gang med at iscenesætte større ildebrande, kan vi anbefale at tilføje FireSpots, kunstig røg på dåse og lydeffekter. Så er du dækket ind i forhold til at skabe en realistisk brandtræning og gengivelse af reelle brandsituationer.

Skal du i gang med det helt store projekt, og vil du gerne gøre det så realistisk som muligt, forhandler vi også kunstige brandsår. De kan være en stor hjælp til at skabe de mest virkelighedstro scenarier, så man er forberedt på, hvordan virkeligheden ser ud uden for undervisningens trygge og sikre rammer.

Kunstig ild fra FireWare giver dig det bedste udgangspunkt for virkelighedstro undervisning

Brandtræning er vigtig at lære og holde ved lige – især for brandfolk. Det er ikke nok at forestille sig forskellige scenarier med ildebrande. Her er det vigtigere at skabe en realistisk træning. Hos Optisafe hjælper vi dig med at opnå de mest virkelighedstro scenarier, så dine elever eller kursister er klædt godt på til at håndtere nødsituationer uden for undervisningen. 

Med afsæt i teaterbranchen har det hollandske firma FireWare skabt et produktsortiment, der giver dig det perfekte udgangspunkt for at kunne skabe virkelighedstro simulationstræninger. De har været med til at skubbe grænserne for, hvilke muligheder der er ift. brandtræning.

FireWare benytter sig af lys, luft og lyd til at skabe falsk ild og kunstige flammer, der giver dine elever eller kursister de bedste forudsætninger for, hvad der kommer til at møde dem i virkeligheden uden for træningssituationer.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opnå med lys, lyd og røg. At bruge kunstig ild kan være en værdifuld læremester for professionelle eller studerende, der skal være klar til virkelighedens ildebrande.

Skab livagtige træninger med undervisningsudstyr fra Optisafe

Hos Optisafe mener vi, at den bedste læring kommer af realistisk og detaljeret træning. Derfor er vi eksperter i at skabe livagtige træninger med undervisningsudstyr i høj kvalitet fra anerkendte leverandører. Vi sørger løbende for at tilføje nye og spændende produkter til vores sortiment, så du, dine elever og kursister kan forberede sig bedst muligt på nødsituationer.

Har du spørgsmål til vores redskaber til brandsimulation eller andet fra vores store sortiment af undervisningsudstyr, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 46 14 10 20, skrive en mail på info@optisafe.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, uanset hvordan du vælger at kontakte os.