Kunstig ild
Sortiment

Kunstig ild

Kunstig ild

Med baggrund og erfaring fra teaterbranchen har folkene bag FireWare det perfekte udgangspunkt for at kunne skabe de mest virkelige illusioner blot ved hjælp af lyd og lys. Selv kunstig ild kan skabe et scenarie, der er værd at tro på. Med simple virkemidler som luft, lys og lyd kan du hurtigt skabe en begyndende ildebrand med alt, hvad dertil hører af røg og lugt og spænding.

Med den rette rådgivning inden for denne genre af ”make believe”, kan vi skabe brande på de mest utænkelige og forbudte steder.

Tænk en gang, hvis du kunne sætte ild til Christiansborg uden nogen former for reel personfare. Eller en folkeskole i skoletiden, hvor børnene skal ud. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der er muligt med lys, lyd og røg. Kunstig ild er mange gange en værdifuld læremester for professionelle, der skal være klar til virkelighedens udfordringer i form af ildebrande.

I OptiSafe er du altid velkommen til at få rådgivning i brugen af alle vores kvalitetsprodukter til brug ved iscenesættelse af forskellige katastrofescenarier. Intet er for stort for os.

Vi kan lave alt fra kunstig ild i en papirkurv til store projekter involverende store landområder med bebyggelse eller industribygninger.

Vores Mini SilkFlame til små brande og Phoenix til lidt større sammen med flammeprojektoren Chimera samt FireSpots. Tilfører du yderligere kunstig røg på dåse sammen med lidt realistisk lyd og røg, så er du ved at være dækket ind med hensyn til virkelighedstro træning og gengivelse af reelle skarpe situationer.

Hvem siger, at falsk ild ikke kan virke skræmmende? Vi siger det modsatte i OptiSafe. Kig ind på kategorien og se, hvilke nye produkter, der er kommet til siden sidst. Vi søger hele tiden at tilføje nye og spændende ideer i form af nyudviklede illusioner til undervisning af professionelle og amatører, så de kan være forberedt på flest tænkelige nødsituationer ude i marken.

10.800,00 kr Ekskl. moms 13.500,00 kr Inkl. moms
16.995,00 kr Ekskl. moms 21.243,75 kr Inkl. moms
14.595,00 kr Ekskl. moms 18.243,75 kr Inkl. moms
1.375,00 kr Ekskl. moms 1.718,75 kr Inkl. moms
2.269,00 kr Ekskl. moms 2.836,25 kr Inkl. moms
Price From: 119,00 kr Ekskl. moms 148,75 kr Inkl. moms
1.495,00 kr Ekskl. moms 1.868,75 kr Inkl. moms