Kunstige brandsår
Sortiment

Kunstige brandsår

Vi kender det alle sammen; når tingene går lidt for stærkt, og vi ikke når at tænke os om. Du kan sikkert nikke genkendende til, at hverdagen kører for fulde drøn, hvilket resulterer i, at maden skal laves i en lynende fart, og 1-2-3, så har du brændt dig på det alt for varme lasagnefad eller lignende. Dét er endda heldigt sluppet.

Nogle gange er man ikke helt så heldig, og brandulykker, der beskadiger menneskers kroppe, bliver en realitet. Derfor er det vigtigt at kunne øve sig i at håndtere en sådan situation, hvis det i værste tilfælde skulle ske. 

Hos Optisafe.dk er vi leveringsdygtige i kunstige brandsår, der skal illustrere forfærdelige skader på huden i forbindelse med brand. Se vores udvalg nedenfor af forskellige varianter.

543,00 kr Ekskl. moms 678,75 kr Inkl. moms
394,00 kr Ekskl. moms 492,50 kr Inkl. moms
1.040,00 kr Ekskl. moms 1.300,00 kr Inkl. moms
402,00 kr Ekskl. moms 502,50 kr Inkl. moms
6.379,00 kr Ekskl. moms 7.973,75 kr Inkl. moms
591,00 kr Ekskl. moms 738,75 kr Inkl. moms
898,00 kr Ekskl. moms 1.122,50 kr Inkl. moms

Realistiske, kunstige brandsår til simulation

Det har vist sig, at brug af simulation til undervisning optimerer resultater, og i flere sammenhænge kan redde liv. For at opnå en realistisk brandbekæmpelsesøvelse, skal der de rigtige remedier til. Kunstige brandsår kan derfor være nødvendige at erhverve dig, hvis du vil dygtiggøre dine kursister i håndtering af dette. 

Vi favner et bredt udvalg af forskellige slags brandsår afhængigt af, hvilken brandulykke du vil iscenesætte til øvelsen. Du finder eksempelvis vores hudlignende silikoneærme af et kemisk brandsår, der nemt kan påføres et menneske eller en dukke under træningen. Det kan også være ideelt at bruge, hvis en skuespiller skal agere et såret offer.   

Du finder også mere specifikke brandsår, som vores elektriske brandsår til underarmen eller hælen. I samme liga finder du også en brændt hånd eller arm. Det ideelle ved hånden er især, at fingerspidserne ikke er dækket, og den derfor passer til forskellige størrelser af hænder.

I vores udvalg har vi også en brændt torso, der oprindeligt er designet til militære simuleringsformål, men som med rette kan bruges til undervisning og øvelser i forbindelse med brand.

Produkter til livagtige brandulykker

For at opnå en så realistisk øvelse i brandbekæmpelse som muligt, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores FireWare produkter, der er ideelle til elementær brandbekæmpelse. Se eksempelvis Vesta Add-on Hvidevarer, skrivebord eller skraldespand, der netop udgør produkter, hvor brande ofte kan opstå.

Derudover finder du også Vesta Brandslukningstræner, Silver Fire Branddukke og Interaktiv Ulykke Træner, der alle er brugbart tilbehør til træningssituationen.

Flammer og røg er samtidig også en essentiel del af den elementære brandbekæmpelse, for at øvelsen opfattes så realistisk som muligt. Derfor tilbyder vi også et stort sortiment af diverse kunstige røgmaskiner.

Få den bedste rådgivning hos Optisafe.dk

Sidder du inde med spørgsmål til, hvilke kunstige brandsår der er mest hensigtsmæssige til dine øvelser og kurser i brandbekæmpelse, står vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon: +45 4614 1020, mail: [email protected] eller udfyld en kontaktformular. 

Vi ser frem til at høre fra dig!