FireWare

FireWare

Brandtræning er vigtig – især for brandfolk, der skal være beredt på de mest sindssyge scenarier, når de uvidende bliver kaldt ud til en ildebrand. Det gælder om, at have skærpede sanser og instinkter, der ikke svigter, når behovet for handling er allerstørst. Blandt fagfolk har der aldrig manglet fantasi, når der skulle udviklet træningssituationer med røg, ild og varme. Jo mere realistisk, des bedre. Men hvad nu, hvis vi samtidigt kan øge sikkerhedsniveauet på brandøvelserne og alligevel øge realismen? FireWare og Optisafe gør lige netop det.

Ingen virksomhed har så godt fat i begrebet virkelighedstro og realistisk som Hollandske FireWare. I adskillige år har troldmændene fra træskolandet skubbet grænserne for, hvad der er muligt at gøre med hensyn til brandtræning. Det er faktisk special effects, der kan hjælpe med at sætte ild til praktisk talt alle lokationer.

Hvad siger du til at sætte ild til Christiansborg? Eller fylde Jyske Bank Boxen med røg?

Alt er muligt med hjælp fra Optisafe og FireWare, når I skal udtænke nye træningsscenarier. Tag os med på råd og få et indblik i, hvordan du med finesse og lidt fede hjælpemidler kan skabe ildebrand og røgudvikling helt ufarligt i velfungerende konstruktioner.

Det rigtige lys, en røgkanon og noget realistisk lyd er alt, hvad vi behøver for at kunne levere realisme som den ægte vare. 

Vi booster realismen mens vi fjerner farerne ved brandtræning.

Varer som disse:

Stratus – En røgkanon og røg uden oprydning

BF Hybrid – Et brandkar, der ikke forurener

Vesta – En brandtræner med et utal af add-ons

Alt sammen udtænkt af FireWare. Tekniker, der kommer fra underholdningsindustrien, hvor illusioner har været hverdag. Vi mener i Optisafe, at den bedste læring kommer af træning under optimale forhold. De forhold er realisme og detaljegrad. Den løsning får vi hos FireWare, der kan det meste inden for brandtræning. Ring til os i dag for at høre endnu mere om den mest moderne måde at træne brandfolk på.