MedicFX

MedicFX

MedicFX er en newzealandsk virksomhed, der er specialiseret i yderst realistisk, silikonebaseret undervisningsudstyr til sundhedssektoren, beredskabsafdelinger, politi og hær. De producerer realistiske, overkommelige og holdbare simuleringsprodukter for at hjælpe fagfolk, kursister og elever med at fokusere på det opstillede undervisningsscenarie, uden at det er nødvendigt at skulle bruge sin fantasi for meget.

Hos Optisafe har vi et bredt sortiment af MedicFXs simuleringsprodukter som deres ansigtsmasker til træningsdukker for øget menneskeliggørelse og engagement samt deres hudlignende silikoneprodukter, der simulerer forskellige typer skader, sår, læsioner mv. Tag et kig blandt vores mange simulationsmodeller fra MedicFX herunder, og find den variant, der passer til din undervisning.

Gør undervisning og træning mere realistisk med MedicFX

Jo mere realistisk og virkelighedstro din træning og undervisning er, jo mere forberedt er personale, fagfolk, elever og kursister, når virkeligheden kalder. Med hyperrealistisk simulation kan du frembringe empati hos de involverede parter, og det giver dem mulighed for at tage ved lære af forskellige scenarier og deres egne reaktioner, uden at det har konsekvenser efterfølgende.

Med MedicFXs ansigtsmasker på dine træningsdukker kan du skabe en mere realistisk træning, der vil være troværdig, som også hjælper med at vise dukkernes alder, køn osv. Alt i alt kan maskerne gøre opstillede situationer mere virksomhedstro, hvilket vil medføre, at eleverne er mere involveret og engageret i situationen. Vores masker har en praktisk rem med velcro bagpå, så det er meget let at sætte ansigtet på dukken.

Er det derimod forskellige typer sår og skader, du leder efter, så producerer MedicFX ærmer og bandager, der kan sættes på ben, arm og mave for vise forskellige traumer. Det kan være alt fra udstående tarme og kemisk brandsår til skudsår og store kødsår. Fælles for deres hudlignende silikoneprodukter er, at de er udstyret med velcrosider og bagsidestof, som gør det nemt at justere størrelsen og anvendelsen på den skadede mannequindukke, træningsdukke eller figuranter.

Med Optisafe skaber du træning, der kan huskes

Realistisk simulationstræning huskes langt bedre end traditionel træning, og du skaber samtidig sikre rammer for fejl og læring, der på sigt kan bidrage til at minimere menneskelige fejl som følge af manglende viden og evner.

Derfor er vi hos Optisafe utrolig stolte af vores sortiment af simulationsudstyr, hvor MedicFX er blandt leverandørerne. Vi har dog også en lang række andre producenter af højkvalitets træningsudstyr, der vil være værd at tage et kig på heriblandt Ambu, CAE Healthcare og Operative Experience.

Hvis du ønsker at kontakte os, skal du være mere end velkommen. Det gør du ved enten at ringe på tlf. +45 46 14 10 20, skrive en mail til info@optisafe.dk, eller udfylde vores kontaktformular. Her vil en af vores kyndige medarbejdere tage hånd om dig.