Brandlyd
Sortiment

Brandlyd

En ulykke kommer sjældent alene. Når det kommer til at være forberedt på en ulykke, skal simulationsudstyret være i orden – specielt når det kommer til brandsituationer. Her på siden finder du en lang række produkter, som er behjælpelige til at visualisere en ulykke og dets handlinger hertil. Så kan I være klædt på, når ulykken er ude i virkeligheden.

549,00 kr Ekskl. moms 686,25 kr Inkl. moms
3.375,00 kr Ekskl. moms 4.218,75 kr Inkl. moms
14.499,00 kr Ekskl. moms 18.123,75 kr Inkl. moms
1.425,00 kr Ekskl. moms 1.781,25 kr Inkl. moms
1.800,00 kr Ekskl. moms 2.250,00 kr Inkl. moms
3.165,00 kr Ekskl. moms 3.956,25 kr Inkl. moms
5.115,00 kr Ekskl. moms 6.393,75 kr Inkl. moms
7.760,00 kr Ekskl. moms 9.700,00 kr Inkl. moms

Brandlyde til træning og simulation


For kunne visualisere, hvordan en rigtig ulykkessituation foregår, er det vigtigt at have udstyret i orden, så træningen vil virke så autentisk som muligt. Autentiske træningsscenarier er med til at klæde dig godt på, til når ulykken skulle være ude. Ikke nok med, at du naturligvis bliver trænet i, hvordan du skal agere efter ulykken, er det samtidig en vigtig træning at kunne bevare roen.

Her på siden finder du lyde til alt lige fra væskelækage, eksplosioner, gaslækage, sammenbrud, snøften og grædende baby. På denne måde får man det ultimative træningssetup, og opnår mest mulig læring med ulykker såsom brand. For at skabe yderligere autenticitet, kan du supplere øvelsen af en brandulykke med kunstige brandsår eller elementær brandbekæmpelse, som er gode til visualiseringer. 

Det brede produktsortiment


Ingen ulykker er ens, hvorfor det er vigtigt at være forberedt og træne flere scenarier. Hos Optisafe.dk finder du alt du skal bruge til træningen. Se bl.a. vores Fusion fjernbetjening med 45 realistiske lydeffekter eller ShoutBox som giver dukker talens kraft. Vi har også en ”Pandoras Æske” som henvender sig til flere sanser, en knitrekasse med simulering af brandlyde, en vandtæt Fusion med 45 lydeffekter til iscenesættelse, og meget mere.

Alle vores produkter er korrekt mærket og lever op til lovgivningen på sundhedsområdet. Vi ønsker, at Danmark skal forblive et førende land inden for sundhedsvidenskab og livredning. Derfor er vi altid opdateret på de mest moderne produkter herunder og lever op til de skarpeste krav. 

Hos Optisafe er du sikret god kvalitet og hurtig hjælp


Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service, når vi behandler din ordre. Derfor garanterer vi også hurtig levering, ved at afsende dine køb inden for to hverdage. Vi har mange års erfaring på området, hvorfor vi ved hvor meget praktisk læring har for indlæringen. Vores leverandører vælges med omhu, så vi på denne måde sikrer høj kvalitet fra vores anerkendte leverandørers side.

Vi har stor erfaring med førstehjælpsprodukter og tilbyder selvfølgelig altid vejledning og professionelle råd. Vi ved, hvilken effekt gentagende træning og indlæring af velkendte rutiner og øvelser har på det enkelte menneske til når ulykken opstår, hvorfor vi altid står til rådighed – i sidste ende handler det nemlig om menneskeliv. Uanset hvad du har på hjerte, kan du kan altid kontakte på pr. telefon +45 46 14 10 20 eller over vores mail [email protected], hvis du skulle ligge inde med spørgsmål til vores produkter. Vi glæder os til at høre fra dig!