Røg

Røg

Stort udvalg af røgmaskiner, røg på dåse m.m. til brandsimulation 

Der er ingen tvivl om, at ild og røg er farligt. Derfor har vi hos Optisafe et stort udvalg af produkter fra FireWare, der kan genskabe røg i en ufarlig udgave. Så kan du og dine kursister iscenesætte en realistisk træningssituation, der involverer flammer og røg. Vi har helt sikkert en løsning for jer, så I kan forberede jer på alle tænkelige situationer med forskellige mængder af røg i forskellige tæthedsgrader. 

Træning i elementær brandbekæmpelse bliver aldrig kedeligt med de produkter, vi tilbyder her hos Optisafe. Produkterne, du kan få her på siden, tilfører nye højder af realisme til brandsimulation og slukningstræning. Vi hos Optisafe har alle de nødvendige redskaber, der giver illusionen om det virkelige scenarie. Tag et kig i vores store udvalg af produkter til brandsimulation og brandøvelse og find det, du har brug for.

Få kunstig røg med røgmaskiner og røgmaskinevæske her 

Her på siden kan du finde flere forskellige røgmaskiner og røgvæske til røgmaskiner. Røgmaskinerne er lette at betjene og kræver et minimum af vedligehold og rengøring. Du skal blot fylde den sukkerfri røgvæske på røgmaskinen, og så er du klar til brandsimulation med kunstig røg. Du kan få alt fra en mini røgmaskine med en begrænset røgeffekt til store røgkanoner, der med den rette væske til røgmaskiner kan bringe store udendørsarealer ind i tyk røg. Røgvæskerne fås i forskellige udgaver og tæthedsgrader. Her kan du vælge imellem light-, medium-, heavy- og outdoor-røgvæske.

FireWares røgmaskiner er udviklet til træning af brandfolk og er velegnet til brandsimulation, men de kan også bruges til teater- og musikarrangementer. De kan nemt løfte enhver underholdningsmæssig opgave såvel som træningssituation. De forskellige røgsystemer fra FireWare hedder Cumulus, Nimbo, Stratus og Cirrus og fås i mange kombinationsmuligheder. Du kan både købe røgmaskinerne separat og i sæt. Med sættene kan du bl.a. få en røgmaskine, fjernbetjening og røgvæske samlet. Se også vores aiming piece til Cumulus og Status, som kan skabe lodret røg. Så er du klar til brandsimulation!

Rygende stikdåser, røglugt på dåse, brændende lugt ekstrakt m.m. 

Kig nærmere på vores udvalg af rygende stikdåser. For at skabe røg og svag knitren fra stikdåsen skal du blot trykke på en lille, sort knap på fjernbetjeningen, der hører med. Du kan også få kemikalielugt og røglugt på dåse her på siden, som gør en brandøvelse mere realistisk, da kursistens lugtesans stimuleres og får vedkommende til at fokusere med det samme. Lugten er også en vigtig faktor, når en ulykke skal lokaliseres under en øvelse. Se også vores brændende lugt-ekstrakt, der kan tilføres til din røgvæske for at gøre en brandsimulation mere realistisk.

Gør røgen realistisk med røgslangesæt og maskesæt med LCD-skærm 

Hvis du ønsker at simulere SFTF-signaler under din brandøvelse, vil FireWares røgslangesæt være det helt rigtige for dig. Røgslangesættet består af en kasse med en adapter til Cumulus og Stratus og en røgslange med en diameter på 152 mm, så du kan få en stor mængde røg transporteret gennem slangen.

Se også vores Nebula Røgsimulation Maske-sæt i mini og maxi, der er det ideelle sæt for dig, som øver i at simulere røg på steder, hvor det ikke er muligt at benytte røgmaskiner. Maskerne i sættet er udstyret med en LCD-skærm, som kan simulere 6 forskellige røgtykkelser. Med Nebula har kursisten den fulde røgoplevelse, mens instruktøren har det fulde overblik over kursisterne uden den kunstige røg omkring sig. Sættene indeholder også en trådløs fjernbetjening, som instruktøren kan styre under øvelsen. Vi har redskaber til enhver brandøvelse!

Fjernbetjeninger og masker separat 

Du kan naturligvis også købe fjernbetjeninger og masker til brandsimulation separat her på siden. Du kan både finde en fjernbetjening med kabel samt en trådløs fjernbetjening, som giver dig mulighed for at styre din Cirrus-, Cumulus- eller Stratus-røgmaskine på afstand. Vi har også en trådløs fjernbetjening til Nimbo-røgmaskinen. Gør brandøvelsen mere interaktiv med en fjernbetjening!

Hvis du ikke er interesseret i en maske med LCD, som kan simulere røg, så tag et kig på vores masker, der begrænser kursistens syn helt. Du kan også få en maske, hvor det er muligt for kursisten at skimte lys gennem. Vælg den maske, der passer bedst til den brandøvelse, du skal have.

Få mini overtrykstræner og stor ventilation her 

Her på siden kan du også få en mini overtrykstræner, der er velegnet til at udøve og demonstrere overtryk. Overtrykstræneren består af et lille, gennemsigtigt hus med kælder, stueetage, første sal og loft. Overtrykstræneren har en røgkanal, som kan lade røgen strømme ind i de ønskede værelser i huset. Træneren leveres med en røggenerator, 5 liter røgvæske og 2 ventilatorer. Du kan også få en stor ventilator hos os, som er et perfekt supplement til din røgmaskine for en meget realistisk røgproduktion.

Find alt til brandsimulation hos Optisafe 

Udover røg til brandsimulation har vi hos Optisafe et stort udvalg af udstyr til brandsimulation. Du kan få produkter til elementær brandbekæmpelse, brandslukkere, kunstig ild og produkter, der laver lyden af flammer. Vi sørger for, at du og dine kursister er godt dækket ind, når der skal øves i brandbekæmpelse!

Er du i tvivl om, hvilken form for røg til brandsimulation, der vil være det rigtige for dig? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi hos Optisafe vil gerne hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning. Du kan kontakte os på tlf. +45 46 14 10 20 eller skrive til os på vores mail info@optisafe.dk. Husk at vi har kort leveringstid, så du ikke skal vente mere end 2 hverdage på dine produkter!