The Human Patient Simulator

Kontakt for pris - ring tlf. 46141020 eller udfyld formularen
Indtast gerne varenummer som du ser på produktsiden

Guldstandarden for patientsimulering fra CAE Healthcare.

Varenummer
HPS-010
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

The Human Patient Simulator
 

Den brilliance, der startede det hele med den validerede fysiologi, du kan regne med

CAE HPS Human Patient Simulator er designet specifikt til at understøtte anæstesi og medicinske gasser med patenteret kardiovaskulær, respiratorisk, neurologisk og farmakologisk modellering, og er guldstandarden inden for high fidelity-patientsimulering til træning i respiratorisk og kritisk pleje. HPS Human Patient Simulator har grænseflader med rigtige kliniske monitorer og ventilatorer og reagerer automatisk på administration af ægte bedøvelsesgasser, iltbehandling og medicin/medicin.

 

Autentisk vejrtrækningsfunktion

Med ægte ilt- og CO2-gasudveksling er HPS den eneste patientsimulator, der virkelig ånder. Enestående lungemekanik repræsenterer nøjagtigt komplekse scenarier for kirurgisk, kritisk pleje og lægemiddel interaktion for at levere forbløffende realistiske patientresponser.

 

Flere konfigurationer til fordybende læring

HPS er tilgængelig i to konfigurationer - voksen og pædiatrisk - med udvidede træningsmuligheder. PediaSIM HPS er specielt designet til risikofri udøvelse af anæstesi, respiratorisk og pædiatrisk kritisk pleje.

 

Avancerede anæstesifunktioner

HPS'en giver simuleringstræning, der er så ægte, at simulatoren kan flowtrigger eller tryktrigger en ventilator til at cykle og kan endda være konfigureret til at bekæmpe ventilatoren.

 

I stand til at understøtte ikke-anæstesi træningsbehov

Alternativt tilgængelig til at træne i en bred vifte af funktioner uden anæstesistøtteevne, CAE Healthcare HPS-dukken tilbyder Health Science HPS til at rumme sygepleje, åndedrætsterapi og akutmedicin.


Specifikationer
Manufacturer skuHPS-010
Price0,00 DKK