Luna
Sortiment

Luna

Luna

En babysimulator, der er unikt designet til omfattende træning i vurdering og genoplivning af nyfødte.


Tilgængelige versioner: Base, Live og Advanced

På lager

000000
Detaljer

CAE Luna

 

En babysimulator, der er unikt designet til omfattende træning i vurdering og genoplivning af nyfødte

CAE Healthcares første fuldstændig trådløse spædbarnssimulator, CAE Luna, tilbyder en komplet række muligheder for vigtig træning i pleje og medicinsk behandling af en nyfødt i krise. CAE Luna er bemærkelsesværdigt let og repræsenterer realistisk en baby fra fødslen til 28 dage efter fødslen.

Bygget på en skalerbar platform til at opfylde kritiske sundhedsuddannelsesmål og overholdelseskrav i pleje af nyfødte, Neonatal Resuscitation Program (NRP) og Pediatric Advanced Life Support (PALS), giver CAE Luna eleverne mulighed for at øve sig og opnå færdigheder i nyfødtvurdering, neonatal genoplivning, avanceret livsstøtte og mere.

Kombineret med CAE Maestros brugervenlige softwaregrænseflade og den enestående blanding af holdbarhed, pålidelighed og kvalitet, som CAE er kendt for, er denne neonatale simulator alt, hvad du har ventet på til spædbarns patientsimulationstræning.

 

Tre konfigurationer

CAE Luna er bygget på en konfigurerbar platform (Base, Live, Advanced) med unikke og omfattende konfigurationsmuligheder, der giver mulighed for progressiv færdighedsudvikling fra essentielle nyfødte sygeplejeprotokoller og Neonatal Resuscitation Program (NRP) færdigheder til Pediatric Advanced Life Support (PALS) træningskrav .

 

To køn, én baby simulator

Fuld udskiftelighed mellem køn udvider neonatal træningspotentiale, mens der spares på omkostninger og værdifuld plads.

 

Omfattende træning i neonatalvurdering

CAE Luna tilbyder adskillige karakteristiske egenskaber for kvalitetstræning i neonatalpleje, herunder laryngospasme håndteringsevne og spontane vejrtrækningsmuligheder med variabel respirationsfrekvens og vejrtrækningsmønstre.

 

Manuel drift eller mulighed for modelleret fysiologi

CAE Luna kan opereres på farten med forudprogrammerede eller brugerudviklede simulerede kliniske erfaringer (SCE'er). Med CAE Maestro patientsimuleringssoftware kan du betjene CAE Luna manuelt eller køre din neonatale patientsimulering automatisk gennem kraften fra CAE Physiology.

 

Innovativ nyfødt sygeplejeteknologi

Lunas StethoSym-teknologi muliggør klarere, mere realistiske hjerte-, lunge- og tarmlyde. CAE Luna fås med en valgfri ekstern SymDefib-boks til øvelse i defibrillering og kardioversion på rigtigt udstyr.

 

Avanceret design, unikke fordele

Som den eneste babysimulator, der i øjeblikket er tilgængelig med et præfabrikeret trakeostomisted, tilbyder CAE Luna uovertrufne træningsfordele. CAE Luna er designet til bekvemt at lette priming af alle væskeporte fra ét sted, og er desuden udstyret med tre perifere IV-porte og en perifer arteriel kateterport.

 

Flere oplysninger
ProducentCAE Healthcare
Dokumentation