Kontakt os

Kontakt os og du får svar. Optisafe sætter dig højest og derfor skal informations- og betjeningshastigheden være højest frem for alt. Den direkte kontakt er så vigtigt for handel med vores typer af produkter. Hvis vi i fællesskab med dig og vores andre kunder skal finde den rette vare, der passer til et bestemt behov, så har vi brug for den personlige kontakt til den fagmand, der står for enden af kommunikationskæden med en undervisningsmæssig udfordring.

Kun gennem samtale og direkte korrespondance kommer vi i mål med et svar, du kan være 100 % tilfreds med som kunde.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at forsyne dig i vores webshop på Optisafe.dk. Her er der nem tilgang til forbrugsvarer til brug ude i virkeligheden redningsmæssigt eller til undervisningen. Vores udvalg tilføjes løbende nye varer i form af forbindsstoffer, plaster, simple instrumenter, termometre, sårrens og lignende. Men er du på udkig efter mere specielle emner til undervisningen, så tager vi hellere end gerne snakken med dig over telefon 46 14 10 20 eller på e-mail info@optisafe.dk.

Husk, at ingen spørgsmål og henvendelser er for mærkelige for os. Ulykker og katastrofer er aldrig ens og derfor er vi altid parate til at lytte til dine oplevelser og erfaringer fra marken.

Med den direkte kontakt får du det, vi prioriterer højest. Vedkommende og personlig service. Vores folk kender alle vores forretningsmodel, der skal efterleves hver gang de er i kontakt med dig og dine kolleger inden for social- og sundhedsområdet, brand, redning eller kursusvirksomhed.

Det er næsten ligegyldigt, hvem du for fat på i den anden ende. Vi er vores opgave voksen og kender til mange problemstillinger og løsningsmodeller for vores kunder. Sammen med vores tætte leverandører afsøger vi hurtigt produkter og øvelser, så du og dine kolleger får det rigtige set up hver eneste gang I ringer, skriver eller på anden vis kontakter os i Optisafe.

HØJ KVALITET

Fra kendte leverandører

 

STOR ERFARING

Med førstehjælpsprodukter

RÅD OG VEJLEDNING

Professionel rådgivning

HURTIG LEVERING

Sendes indenfor 2 hverdage

 

 

 

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.