På lager

CorPatch Trainer

2.315,62  DKK 1.852,50  DKK

CorPatch® Trainer er en genopladelig løsning for træning af hjertemassage og hjerte-lunge redning i førstehjælpskurser og den perfekte måde at implementere feedback i førstehjælpskurser.

Varenummer
10001-00
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

CorPatch® Trainer er et unik HLR-træningsprodukt med en gratis app der kan guide dig under og forberede dig til at redde liv i tilfælde af hjertestop. Det bruges på førstehjælpskurser for at give en udvidet oplevelse, når du træner hjerte-lunge redning og hjertemassage. Den gemmer data om dybde, recoil, frekvens og flow af hjertemassage i HLR-træning, så CorPatch® Trainer kan give dig de bedst mulige instruktioner.

CorPatch® Trainer opretter let forbindelse til den gratis CorPatch® Trainer app. Når du er tilsluttet, kan man få feedback i realtid om din evne til at yde hjertemassage gennem lyd- og visuelle effekter. Og instruktører kan bruge appen til at følge udviklingen for kursusdeltagerne og give råd om, hvordan man forbedrer sin præstation.

CorPatch® Trainer kan bruges af alle der ønsker at forbedre kvaliteten af deres HLR-færdigheder, herunder også virksomheder, men er især nyttig i førstehjælpskurser for ambitiøse kursusudbydere der ønsker at tilbyde kunderne noget ud over det sædvanlige.

En CorPatch® Trainer, der er tilsluttet den gratis CorPatch® Trainer app, kan guide både instruktøren og kursusdeltagerne til at udføre en optimal hjerte-lunge redning baseret på meget nøjagtige målinger.

Efter træning kan hver kursusdeltager se deres individuelle præstationer i forhold til dybde frekvens, recoil og flow, hvilket gør det lettere for instruktøren at undervise i HLR med udgangspunkt i faktiske data. Dataene gemmes i CorPatch® Trainer appen og efter kurset overføres de til CorPatch® Service systemet.

Administratoren for uddannelsesstedet kan logge ind i den gratis CorPatch® Service Portal og tilføje nye kurser eller instruktører, få et overblik over tidligere førstehjælpskurser og meget mere. Instruktøren kan registrere kursusdeltagerens email-adresse før førstehjælpsundervisningen begynder. Hvis kursusdeltagerne brugte den samme email-adresse ved et tidligere kursus og forbinder deres personlige CorPatch® til den gratis CorPatch® app, vil deres tidligere resultater på sigt fremgå af deres personlige CorPatch® app.

Alt i alt udgør CorPatch® og CorPatch® Trainer et unikt ”Train-as-you-Fight” koncept, som hidtil ikke har været tilgængeligt for uddannelsessteder.

Ved afslutningen af hvert kursus kan instruktøren uploade træningsdataene til CorPatch® Service platformen og dele anonymiserede resultater med deres organisation.

CorPatch® Trainer er designet til at kunne placeres på eksisterende førstehjælpsdukker fra producenter som f.eks. Ambu, Laerdal, Prestan og PractiMan.

Husk at fjerne CorPatch® Trainer og plasteret efter hver træning, ligesom du gør med hjertestarterattrap.

Vigtigt!  CorPatch® Trainer kan bruges af alle der er stærke nok til at udføre HLR. CorPatch® Traineren må udelukkende bruges på dukker eller lignende genstande. Aldrig under et virkeligt hjertestop. Brug ikke CorPatch® for sjov på nogen levende personer, kæledyr eller andre levende væsner. 

Specifikationer
BrandOther