På lager

Decubitus Tryksårs træner

6.477,50  DKK 5.182,00  DKK

Realistisk model der viser de 4 forskellige kategorier for decubitus.

Varenummer
1019698
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Decubitus Tryksårs træner

Med Decubitus Tryksårs træner kan sygeplejestuderende og medicinske studerende lære om professionel vurdering (undersøgelse, måling og beskrivelse), sårpleje og bandage teknikker i forskellige stadier af decubitus. Denne træning kan forbedre standarderne i anerkendelse og pleje af decubitus hos rigtige patienter betydeligt.

Materialet fra Decubitus Tryksårs træneren er fleksibelt og kan hjælpe med til at give en realistisk træning i at ændre og påtage forbindinger og bandager, som udgør en betydelig del af pleje og sårpleje. Følgende decubitusstadier vises på træneren:

Decubitus kategori 1 (trochanter/lårbenet - højre)
På lårbebet kan man se kategori 1 af decubitus: der er rødme, men huden er intakt.

Decubitus kategori 2 (bagdel - højre)
I sacrumområdet (Os sacrum) Partielt hudtab er synligt: ​​den ydre hud (epidermis) viser tegn på skade, der strækker sig ind i dermis (corium). Den viste overfladiske trykskade kan manifestere sig gennem udviklingen af ​​blærer og hudafskrabninger.

Decubitus kategori 3 (bagdel - venstre)
I nederste venstre del af balderne kan kategori 3 af decubitus ses: anerkendes af tabet af alle hudlag med skade på det subkutane væv gennem nekrose. Dette kan genkendes af den sorte farve i sårområdet.

Decubitus kategori 4 (trochanter/lårbenet - venstre, sakrum)
En udtalt kategori 4 decubitus præsenteres på venstre lårben (trochanter major) og på sacrum (os sacrum): alle hudlag og muskelfascia er blevet ødelagt. Nekrotiske områder er markeret med sort. Musklerne og knoglerne under dette lag påvirkes også. Denne skade kan blive nekrotisk. Støttende strukturer såsom sener, ledbånd eller ledstrukturer kan også påvirkes. 

Leveringsindhold:
- Decubitus-træner
- Opbevaringskasse

Specifikationer
Leverandør varenr.1019698
Mål33 x 37.5 x 15 cm
BrandAivia