På lager

Deluxe Skulderled

887,50 DKK 710,00 DKK

Denne funktionelle skulderledsmodel med ledbånd viser skulderledets anatomi og mulige fysiologiske bevægelser i enestående detaljer.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

Varenummer
1000160
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Deluxe Skulderled

Alle anatomiske modeller er inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy

NYT og eksklusivt med originale 3B Scientific®-anatomi-modeller. 
  
Dine fordele med alle 3B Smart Anatomy-modeller:

- Gratis forlængelse af garantien fra 3 til 5 år
- Gratis adgang til 3B Smart Anatomy-kurser i den prisvindende Complete Anatomy
- Inkluderer 11 3B Smart Anatomy-kurser med 23 lektioner og 117 forskellige visninger af interaktive virtuelle modeller. Indeholder også 39 quizzer

For at låse disse fordele op skal du blot scanne etiketten og registrere din 3B Smart Anatomy-model online. Alle 3B Smart Anatomy-funktioner er helt gratis for dig. Se mere i videoen nedenunder:

 

Deluxe Skulderled

Denne funktionelle skulderledsmodel med ledbånd viser skulderledets anatomi og mulige fysiologiske bevægelser i enestående detaljer. Nemt at demonstrere abduction, anteversion, retroversion, intern og ekstern rotation med denne skuldermodel af høj kvalitet.
 
Farven på de naturstøbte knogler i denne skuldermodel er ekstremt realistisk. Brusk på fællesoverfladerne er markeret med blåt. Skulderledsmodellen består af scapula, clavical og en del af humerus. Monteret på en base for nem visning i klasseværelset eller lægekontoret.
Specifikationer
Manufacturer sku1000160
Price710,00 DKK