På lager

Deluxe Skulderled

1.075,00  DKK 860,00  DKK

Denne funktionelle skulderledsmodel med ledbånd viser skulderledets anatomi og mulige fysiologiske bevægelser i enestående detaljer.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1000160
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Deluxe Skulderled

Denne funktionelle skulderledsmodel med ledbånd viser skulderledets anatomi og mulige fysiologiske bevægelser i enestående detaljer. Nemt at demonstrere abduction, anteversion, retroversion, intern og ekstern rotation med denne skuldermodel af høj kvalitet.


Farven på de naturstøbte knogler i denne skuldermodel er ekstremt realistisk. Brusk på fællesoverfladerne er markeret med blåt. Skulderledsmodellen består af scapula, clavical og en del af humerus. Monteret på en base for nem visning i klasseværelset eller lægekontoret.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1000160
Brand3B Scientific