På lager
Kun %1 tilbage

Træningsdukke Duty Range Dog

Fra 6.188,75  DKK 4.951,00  DKK

Udvid simulationstræningen med et nyt medlem - nemlig menneskets bedste ven hunden.

Det er menneskets natur at prøve at hjælpe vores kæledyr - derfor er det vigtigt, at brand- og redningstjenesten og andre søge- og redningsteam betragter hunderedninger som en del af deres regelmæssige træning.

Varenummer
RLDOG
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Træningsdukke Duty Range Dog

Det er ikke kun mennesker, der har brug for at blive reddet! Nogle gange får vores firbenede venner også problemer, uanset om de vandrer på store klipper, ude ved åen eller endda bare i den lokale park.

Det er menneskets natur at prøve at hjælpe vores kæledyr, og mange mennesker får problemer med at redde deres hund - derfor er det vigtigt, at brand- og redningstjenesten og andre søge- og redningsteam betragter hunderedninger som en del af deres regelmæssige træning.

Hunde træningdukkerne er konstrueret i vandtæt polyester, et materiale, der typisk har 4 gange styrke og slidstyrke på lærred eller P.V.C - hvilket gør vores hunde træningsdukker meget stærk og holdbar.

 

Funktioner & fordele

- Konstrueret af den samme flammehæmmende polyester (overholder BS EN ISO 15025: 2002, OEKO-TEX® Standard 100 og ISO 17050-1), der bruges i politiets veste.
- Lavet af vandtæt materiale, hvilket betyder, at de nemt kan rengøres og tørres.
- Materialet har 4 gange slidstyrke end lærred eller P.V.C - hårdt nok til enhver træning.
- De bløde kropsdele eliminerer risikoen for klemmer og blå mærker; almindelige kvæstelser, når du bruger plastik træningsdukker.
- Hård nok til at begrave under murbrokker og stenfald, køre over med et køretøj eller slippe fra et vindue på 2. sal uden skader.
- Fås i 3 vægtklasser - 10 kg, 20 kg og 25 kg

Specifikationer
Leverandør varenr.RLDOG
BrandRuth Lee