Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m
Sortiment

Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m

Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m

Elastikbind fra den allerbedste hylde. Når uheldet er ude, kan bruddet eller ledskaden hjælpes med en fast forbinding for at holde eventuelle hævelser nede. 


Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m er en garanti til dig, der ikke vil gå ned på førstehjælpsudstyr. Idealbind er et must i alle lægetasker til diverse sportsgrene.


Der er ingen tvivl om, at elastikbindet gør sit til at afhjælpe ledskader og andre typer af uheld på kroppen.

På lager

40030170
9,00 kr Ekskl. moms 11,25 kr Inkl. moms
Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m produkt kan kun købes i portioner af 10
Detaljer

Elastikbind Kraftig 6 cm x 5 m

Her kan du virkelig mærke forskellen, når du skal give en forstuvet ankel forbinding. Med en NorthAid elastisk forbinding kan en forbinding af fod ikke blive mere effektiv. Elastikbindet fås i flere bredder afhængigt af, hvilke typer skader, der skal fikseres korrekt.

Hvad enten der er tale om en knæ forbinding eller en finger forbinding. Optisafe leverer kun den allerbedste kvalitet inden for førstehjælp og sportspleje. Og der er næsten ikke noget mere vigtigt i lægetasken end komprimerende forbinding.

Din forbinding af fod og forstuvning har aldrig været mere sikker.

Vi giver også gode råd til, hvordan du hurtigst og mest korrekt anlægger en fornuftig okklusiv forbinding.

1) Start altid forbindingen ovenfor skaden

2) Styr altid selv, hvor stram forbindingen skal være (rul ikke)

3) Køl med is i intervaller af 20 minutter

4) Hold forstuvningen hævet over hjertet

Det er enkle råd, der kan afhjælpe følgeskader og længere tids pause fra sport og arbejde. Det er også altid en god idé at følge op på din skade med et lægetjek, så vi er helt sikre på, at der ikke skal foretages yderligere. Vores bevægelige led er komplicerede og samtidigt ret vigtige for os i hverdagen for at kunne fungere optimalt og uden smerter. Så spørg hellere lægen en ekstra gang, når du har et skadet led.

Den komprimerende forbinding er med til at begrænse og hindre, at en skade spreder sig alt for meget.

Vi assisterer her på Optisafe.dk eller over telefonen med de råd, der skal til for at kan føle dig 100% sikker i dit valg af førstehjælpsprodukter inden for forbindsstoffer. Det er et privilegium, vi har efter mange års erfaringer inden for førstehjælp og redning.

Her kan du med lidt større mængder gøre en ekstra god handel, fordi vi har kvalitet og prisfornuft kombineret. Med en æske elastikbind kommer du bare længere.

10 ruller i en æske.

Flere oplysninger
Vægt (kilo)0.0000
ProducentNorthaid
Manufacturer sku40030170
GTIN5712072301705