På lager

Elektrisk Eksplosion Simulator V2

17.825,00  DKK 14.260,00  DKK

- Simulerer eksplosioner til 120 decibel.
- Med et enkelt tryk på en knap.
- Interval og lydstyrke justerbar.
- Inklusiv reduktionsventil, batteri og lader.
- Virker på propan.
- Ikke egnet til indendørs brug.
- Fjernbetjening medfølger.

Varenummer
025-026-020
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Lettere at transportere

Mens Elektrisk Eksplosion Simulator V1 stadig skulle samles før brug, er dette ikke længere nødvendigt for V2. Simulatoren passer i sin helhed ind i en plastikboks. Kassen er forsynet med et skuminteriør, som sikrer, at eksplosionssimulatoren er godt og sikkert pakket ind under transport og opbevaring.

 

Et minimum af løse dele

Elektrisk Eksplosion Simulator V2 har næsten ingen løse dele: Batteriet, basen og kanonen er integreret i en kompakt enhed. Kun tønde, fjernbetjening og oplader medfølger separat.

 

Volumen kan justeres gennem tønden

Jo længere tønde, jo højere er braget. Den justerbare tønde leveres separat. Er eksplosionen fra den "bare" enhed ikke høj nok? Monter derefter den medfølgende tønde for at blive endnu højere. Op til en maksimal lydstyrke på ca. 120dB.

 

Feedback via fjernbetjening

Den kompakte fjernbetjening giver feedback, når "blast"-kommandoen modtages af modtageren. Der trykkes på knappen, og der modtages feedback, men der er ikke noget brag? Så er det tid til at tjekke gasforsyningen.

 

Enkelt knald eller salve

Explosion Simulator V2 er i stand til at simulere enten en enkelt eksplosion eller en salve af eksplosioner. Valget er op til instruktøren!

 

Højkvalitets batterioplader, kontakt og reduktion

Kun komponenter af høj kvalitet blev brugt i designet af Elektrisk Eksplosion Simulator V2. Solide IP65-kontakter, en intelligent CTEK-batterioplader og en reducering med slangebrudsbeskyttelse. Brugsanvisningen er altid tilgængelig via en QR-kode på bagsiden af enheden.

 

Kun professionel brug

Denne eksplosionssimulator forårsager en kontrolleret eksplosion med en lydstyrke på ca. 120dB. Med en begrænset trykbølge. Dette kan blandt andet give høreskader ved forkert brug. Denne simulator er derfor ikke egnet til indendørs brug. Instruktøren/operatøren forventes at have tilstrækkelig viden og færdigheder til at bruge denne træningsenhed sikkert og effektivt.

Specifikationer
Leverandør varenr.025-026-020
BrandFireWare