På lager

Farvet Kranie

3.148,75  DKK 2.519,00  DKK

Denne menneskelige kraniemodel er et godt værktøj til at undervise og lære om den komplekse anatomi af det menneskelige kranium.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1023540
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Farvet Kranie

Denne Beauchene menneskelige kraniemodel er et godt værktøj til at undervise og lære om den komplekse anatomi af det menneskelige kranium. Det menneskelige kranium består af mange individuelle knogler, der gradvist vokser sammen, efterhånden som udviklingen fortsætter. Det farvede kranie gør den komplekse anatomiske struktur af kraniet let at forstå, da den kan adskilles i dens 22 individuelle knogler.

I denne didaktiske version er alle knogler farvet for at gøre identifikationen lettere. De individuelle knogler kan samles igen ved hjælp af iøjnefaldende, stabile stik, der er fastgjort ved de let forenklede kraniumsuturer.

De forskellige knogler er fastgjort sammen med et smart internt pin-system, som ikke påvirker den naturlige anatomi. På grund af det store antal knogler (22) tilbyder pin-systemet fordelen ved at være mere stabil sammenlignet med magnetforbindelser.

Kraniet består af følgende individuelle knogler:

- Parietal knogle (venstre og højre)

- Occipital knogle

- Frontal knogler

- Temporal knogle (venstre og højre)

- Sphenoidben

- Etmoidben

- Vomer knogler

- Zygomatisk knogle (venstre og højre)

- Overkæbe (maxilla) med tænder (venstre og højre)

- Palatinben (venstre og højre)

- Nasal concha (venstre og højre)

- Lacrimal knogle (venstre og højre)

- Nasal knogle (venstre og højre)

- Underkæbe (mandibel) med tænder

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1023540
Brand3B Scientific