På lager

Fire Simulation Kit V4

17.615,00  DKK 14.092,00  DKK

En ny og forbedret erstatning til FireWare's Uddannelseskasse Kunstig Ildebrand.

- Nu endnu bedre og hurtigere at bruge
- Alt til at iscenesætte en lille brand i én kasse.
- Indeholder en FireWare Mini-Silkflame, FireSpot med gulvstativ, One-click On/Off fjernbetjening, FireWare Nimbo røgmaskine og trådløs fjernbetjening, SoundBox V4, en FireWare Burning Smell Spray og en Schuko distributionsblok.
- Plastkasse (60 x 40 x 32,5 cm) med låg og tilpasset skumfyld.

Varenummer
040-030-033
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Fire Simulation Kit V4

 

Komplet sæt til nemt at simulere en brand

Alt hvad du behøver for hurtigt at iscenesætte en lille brand er pakket i én kasse; Fire Simulation Kit V4. Med dette komplette sæt kan du nemt simulere en brand. Dette sæt har været standarden for mange brandstationer og beredskabstjenester i Holland i årevis.

 

Simulering af en brand

Ved udviklingen af ​​sættet blev alle sanseopfattelser, der er involveret i tilfælde af brand, taget i betragtning, nemlig at se, høre og lugte. Flammeeffekten kan simuleres med Mini Silkflame og en FireSpot. Med FireWare Nimbo-røgmaskinen kan du gøre dette flammebillede komplet og endnu mere realistisk. Røgmaskinen leveres med en trådløs fjernbetjening med en rækkevidde på op til 50 meter. Soundbox V4 er tilføjet for 45 specielle lyde til iscenesættelse. Disse omfatter knitren fra ilden eller nogen, der ringer efter hjælp.

Du kan også stimulere næsen og gøre scenariet levende ved at bruge den brændende lugtspray. Endelig indeholder sættet en praktisk fordelingsblok til tilslutning til lysnettet. Den indeholder også en one-plug on/off fjernbetjening til at betjene flammeeffekterne trådløst. Takket være dette click-on/click-off bliver øvelsen endnu mere dynamisk.

SoundBox V4 er inkluderet i denne nye version af Fire Simulation Kit. Denne kraftfulde lydafspiller kan inkluderes i et Wi-Fi-netværk. Appen tillader så flere SoundBoxes V4 at blive styret samtidigt. På denne måde kommer råbet om hjælp fra en anden retning end brandkilden. Meget realistisk! FireSpot er nu også udstyret med et kompakt gulvstativ i rustfrit stål. Dette gør det endnu hurtigere og nemmere at iscenesætte scenen.

Fire Simulation Kit V4 er ideel til en intern beredskabsøvelse. Men også til iscenesættelse af en øvelse i for eksempel et værksted. Dette kræver også brug af en brandbil. Sættet bruges hovedsageligt af brandvæsenets personale til at opsætte øvelser. Brandvæsens instruktører bruger dog også sættet til træningsformål. Som et supplement til kurset kan de placere trækliner i øvelsen, eller styre kraftigere røgmaskiner.

Kunne du tænke dig at kunne opsætte en komplet brandøvelse med simuleret brand? Så tjek også Fire Extinguishing Simulation Kit.

 

Træn med Fire Simulation Kit V4?

Dette sæt indeholder alt hvad du behøver for at iscenesætte en komplet brand. Æsken er lavet af plast og har låg. Indeni er skumfyld. Fordybningerne har præcis den rigtige størrelse til genstandene indeni.

 

Specifikationer
BrandAivia