På lager

FireWare Incident Server

53.146,25  DKK 42.517,00  DKK
  • Trådløs, central betjening af komplette (forprogrammerede) scenarier.
  • Dynamiske, interaktive fjerntræninger med et enkelt tryk på knappen.
  • Tilslut let lydudstyr, flammesimulatorer, røggeneratorer og andet simuleringsmateriale.
  • Udelt opmærksomhed for observation af praktikantens handlinger: maksimal læringsoplevelse.
  • Betjenes samtidigt af flere observatører.
  • Ingen kompleks software nødvendig.
  • For mere komplekse scenarier: kombiner med Incident Clients.
Varenummer
012-012-001
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Ville det ikke være dejligt at betjene alle simuleringsenheder fra en enkelt trådløs fjernbetjening under træning? At koncentrere sig fuldt ud om at observere trainees handlinger i et komplekst scenario, som du har programmeret på forhånd? FireWare Incident Server kan få det til at ske!

Hvad kan Incident Server gøre?

Incident Server giver en instruktør mulighed for trådløst at betjene alle parametre for en iscenesat hændelse med en tablet. Dette inkluderer lydeffekter, flammesimulering og røggeneratorer, der gør iscenesættelsen til en realistisk hændelse. Instruktøren kan observere hændelsen på afstand via optagelserne fra det indbyggede webcam.

De ekstra ind- og udgange fra Incident Server tillader betjening af endnu flere specielle effekter, hvis sensorer er aktiveret. Desuden er Incident Server udstyret med en digital øvelsesgasdetektor, en digital praksis AED og et digitalt praksis brandalarmcenter. Kort sagt er det en fuld opskrift for at skabe et realistisk, dynamisk og interaktivt træningsscenarie! Og har du utilstrækkelige output til en kompleks øvelse? Derefter skal du blot udvide med en Incident Client.

Hvordan betjenes Incident Server?

Incident Server skal være tilsluttet netstrøm. Forskellige øvelsesmaterialer som Silkflames, højttalere og røggeneratorer kan let tilsluttes Incident Server. Generelt er de eksisterende øvelsesmaterialer kvalificerede, så der er ikke behov for at bestille nyt udstyr!

Incident Serveren selv er vært for et trådløst Wi-Fi-netværk, som instruktøren kan logge på. Intet behov for kompleks software. Flere personer kan betjene installationen på samme tid. Observatørerne kan endda logge på systemet og deltage i træningen. Det indbyggede 4G-modem tillader fjernbetjening og support, ikke mindre.

Personlig programmering af hændelser
De bedste træninger er de interaktive. Dine trainees handlinger resulterer i en positiv eller en negativ reaktion. Dette er ret krævende over for instruktøren, hvor det kommer til at betjene træningsmaterialet. Der er mange handlinger, der kan have brug for samtidig opmærksomhed! Offeret findes, så hans råb om hjælp skal tavs. Eller et scenario, hvor der er vand involveret. Hurtigt maksimere røggeneratorerne for at simulere damp. Derefter mindskes røgudgangen gradvist og sænker ildens lyd, flammesimuleringen og måske endda et sammenbrud. Ville det ikke være rart at udføre alle disse handlinger med et enkelt tryk på knappen? Dette er hvad Incident Server gør bedst!

Maksimale læringsresultater for den studerende
Det er nyttigt for instruktøren at kunne overse et komplekst scenario. Incident Server leverer netop det. Alle iscenesættelsesmaterialer er centralt og eksternt tilgængelige. Driften af udstyret har brug for mindre opmærksomhed, hvilket muliggør oprettelsen af et klart set dynamisk og realistisk scenarie, der giver eleven en optimal læringsoplevelse og instruktøren en optimal undervisningsoplevelse!

Forbindelser:
1x røggenerator kontroludgang 0-10V
1x røggenerator output til / fra
4x universelle udgange
4x universelle sensorindgange
1x strømforsyning til røggenerator 230V
1x flammesimulator 230V
1x udvidelsesflammesimulator 230V
1x ekstra effekt 230V
1x højttalerudgang
1x webkamera
1x netværksstik til udvidelsesmoduler
1x strømforsyning

Indbyggede digitale simulatorer:
Øvelses gasdetektor - LEL / CO / H2S / O2
Øvelses AED - automatisk / halvautomatisk / dødt batteri / barn / voksen
Øvelses brandpanel

Specifikationer
Leverandør varenr.012-012-001
Mål60 x 40 x 23 cm
BrandFireWare