På lager

Fod- og ankel skelet m. wire

693,75  DKK 555,00  DKK

Dette fod- og ankelskelet er wire-monteret for en fleksibel effekt. Skelettet inkluderer de fleste fleste dele af skinnebenet og fibulerne.

Inkl. 3B Scientifics nye 3B Smart Anatomy
Varenummer
1019357
  •   1-3 dages levering
  •   Gratis fragt ved køb over 3000 kr.
  •   Professionel råd og vejledning

Fod- og ankel skelet m. wire

Dette fod- og ankelskelet er wire-monteret for en fleksibel effekt. Skelettet inkluderer de fleste fleste dele af skinnebenet og fibulerne. Anatomi modellen er let fleksibel gennem tæerne, og ankelen er naturligvis fleksibel. Denne menneskelige fods anatomi model er af høj kvalitet og realistisk.

 

3B Smart Anatomy

Hver original 3B Scientific® anatomi-model kommer parret med dens digitale tvilling, som du kan aktivere via appen. Efter at have scannet din models QR-kode, kan du downloade 3B Smart Anatomy-appen i din app-butik og aktivere din virtuelle model.

Med den gratis 3B Smart Anatomy-app vil du opdage anatomiens virtuelle verden og opleve din anatomimodel og dens virtuelle tvilling for at få mest muligt ud af dine anatomitimer, uanset hvor du er. 3B Smart Anatomy-appen blev udviklet for at give mulighed for 100 % fleksibilitet: Studer på farten, eller brug funktionerne i Anatomy-appen i dit klasseværelse. Designet til både smartphones, tablets og desktops.

Specifikationer
Leverandør varenr.1019357
Brand3B Scientific